Dan Butnaru: “Noul cancelar al Germaniei a realizat obiectivele lui Hitler fără sa tragă un singur glonţ”

Dan Butnaru

Dan Butnaru

În acest moment, românii mai cred in UE din doua motive: necunoastere si speranţă. Cel mai mare grad de incredere in UE este in randul celor care nu au fost niciodata in afara granitelor. Daca s-ar face un sondaj printre cei care locuiesc si muncesc in strainatate in mod garantat UE ar iesi foarte prost.

Sigur ca ai dreptul sa muncesti in UE, nu este insa obligatoriu ca te si angajeaza cineva. Deci este un drept virtual. Pe de alta parte strainii au dreptul sa ne exploateze resursele minerale si sa ne cumpere pamantul, care este un drept foarte concret. Mai mult de jumatate din teritoriul Romaniei nu mai apartine romanilor si noi din 2007 nu am fost implicati in niciun razboi. Pentru un astfel de obiectiv Hitler a declansat al doilea razboi mondial.
Iata ca noul cancelar al Germaniei a realizat obiectivele lui Hitler fara sa traga un singur glont. Germania domina si exploateaza intreaga Europa si acest lucru nici macar nu este condamnat.

Totul datorită invenţiei numită UE.

Pe de alta parte daca unii sunt mai destepti ca noi si nici nu vor sa auda de UE, vezi Ucraina, sunt facuti albie de porci si chiar omorati de catre mercenari platiti cu bani europeni (deci si romanesti) si americani. Tema este extrem de complexa si intrebarea daca UE este buna si pentru cine este ea buna in mod clar se impune. Pentru Germania si pentru tarile care au tehnica de jaf bine pusa la punct desigur ca UE este buna. Pentru Romania eu tind sa cred ca UE in acest moment NU este buna.

5 Responses to Dan Butnaru: “Noul cancelar al Germaniei a realizat obiectivele lui Hitler fără sa tragă un singur glonţ”

 1. Cancelarul Germaniei 13/05/2014 at 09:35

  No comment!

  Răspunde
  • danb 13/05/2014 at 16:27

   Dankeschoen fuer Ihre Aufmerksamkeit Frau Kanzlerin. Deutschland ueber ……….. ( mai departe puncte, puncte ca-i interzis 🙂 )

   Răspunde
 2. Alegator roman 14/05/2014 at 09:23

  Uimitor!….Dl. Butnaru, chiar a crezut ca i-a raspuns cancelarul Germaniei!….Vai,vai,vai!…

  Răspunde
  • danb 14/05/2014 at 18:57

   Asa e dom’le. Chiar asa am crezut. Si daca tot ma bat pe burta cu Merkel i-am raspuns cu smile-uri ca doar suntem de-o teapa.
   Respect pentru perspicacitatea dumneavoastra.

   Răspunde
 3. Alegator roman 15/05/2014 at 09:01

  Hai ca va votez pentru ca vad ca sunteti un baiat curajos si destept!….Apropo,spuneti-ne si noua,care mai e viata “postacilor” in Rusia?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.