D.G.A.S.P.C. Vrancea face apel la politicieni să nu transforme sărbătorile în campanie electorală

Având în vedere faptul că Sărbătorile de Iarnă bat la uşă, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea (D.G.A.S.P.C. Vrancea) doreşte să mulţumească tuturor oamenilor cu suflet mare, care se gândesc să facă mici bucurii copiilor şi adulţilor ocrotiţi în centrele de protecţie din cadrul instituţiei.

Datorită numărului mare de oameni cu suflet care şi-au exprimat dorinţa de a face cadouri persoanelor care beneficiază de asistenţă socială în structurile noastre, facem pe această cale, un apel la aceştia să se adreseze conducerii D.G.A.S.P.C. Vrancea pentru a evita situaţia în care un centru de copii sau adulţi este vizitat de prea mulţi sponsori, iar în alte centre nu ajunge nimeni.

În acest sens, încă de anul trecut, s-a luat decizia ca aceste acţiuni să fie coordonate astfel încât toţi beneficiarii serviciilor noastre să se poată bucura de Sărbătorile de Iarnă.

Totodată, facem apel la responsabilitatea oamenilor politici şi îi rugăm să nu transforme un eveniment atât de frumos şi sensibil într-un prilej de campanie electorală.

Facem acest apel deoarece am constatat că unii politicieni s-au erijat în susţinători ai centrelor de protecţie fără a fi avut discuţii prealabile cu reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Vrancea.

Acest demers este evident unul electoral, mai ales ca persoanele în cauză nu au trecut niciodată până acum, într-un an preelectoral, pragul centrelor care îi găzduiesc pe beneficiarii noştri.

Sperând că apelul nostru la raţiune va avea efectul scontat, îi asigurăm pe toţi oamenii de bine din Vrancea şi nu numai, de toată deschiderea şi colaborarea noastră !

Comunicat primit de la D.G.A.S.P.C. Vrancea

0 Responses to D.G.A.S.P.C. Vrancea face apel la politicieni să nu transforme sărbătorile în campanie electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.