Curs de Managementul voluntarilor în contextul Tineret în Acţiune, Focşani 1-3 februarie 2013

Asociația Change your Lifestyle for You in pateneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea vor organiza un curs de Managementul voluntarilor in contextul Tineret in Actiune, Focsani 1-3 februarie 2013.

Sunteti invitati sa participati la modulul de formare: coordonatori de voluntari, coordonatori de proiecte in care sunt implicati voluntari, lucratori de tineret, membrii ONG, membri ai unor grupuri informale de tineri, reprezentanti ai institutiilor publice implicate nemijlocit in lucrul cu tinerii.

Conditii de participare: – (doar prin) Completarea formularului disponibil pe site-ul programului www.tinact.ro                               http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/800) pana la data de 25 ianuarie 2013.

Formatori:

Carmen Marcu si Roxana Silvia Turcu, membrii in Reteaua Nationala de Formatori, Tineret in Actiune si angajati in organizatii care implica voluntari, Asociatia ART Fusion si Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat

Modulul face parte din oferta de formare a Retelei Nationale a Formatorilor Programului Tineret in Actiune.

„Tineret în Acţiune” (Youth in Action) este programul Uniunii Europene care susţine activităţile
de învăţare nonformală pentru tineri, prin finanţarea de proiecte. Programul, cu finanţare de la
Comisia Europeană, promovează voluntariatul, iniţiativele tinerilor, participarea activă a acestora la nivelul comunităţii şi în cadrul procesului decizional, includerea tinerilor cu opotunităţi reduse, dialogul intercultural.

În România, programul este gestionat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Comunicat primit de la Carmen Marcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.