Cupa ”Adrian Olteanu” la minifotbal, pentru old-boys, va începe sâmbătă, 14 ianuarie

Azi a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din cadrul Cupei “Adrian Olteanu” pentru old-boys, competiție organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea și Jani Oltianu, la Sala Polivalentă din Focșani.

Echipele înscrise în competiție sunt următoarele: Prietenii lui Adi Olteanu, Vrancea Media, GS Mobile, Poliţia, Soveja și Finanţe. Prima etapă va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, după următorul program:

  • ora 13.00: Finanțe – GS Mobile
  • ora 14.10: Vrancea Media – Soveja
  • ora 15.20: Prietenii lui Adi – Poliția

Etapa a 2-a se va juca pe 21 – 22 ianuarie, astfel:

  • Prietenii lui Adi – Soveja, GS Mobile – Vrancea Media, Finanțe – Poliția

După cele 5 etape (fiecare cu fiecare) se va juca astfel: locul 1 – locul 6, locul 2 – locul 5, locul 3 – locul 4. Câștigătoarele celor 3 partide vor alcătui grupa în care se va juca fiecare cu fiecare, pentru a se stabili ierarhia locurilor 1 – 3. La fel se va întâmpla și cu pierzătoarele din partidele enunțate, pentru a se stabili ierarhia locurilor 4 – 6.

Ediția din acest an este organizată în memoria fostului fotbalist al Unirii Focşani, Adrian Olteanu, decedat anul trecut în Italia. Adrian Olteanu a fost un coleg deosebit, un om deosebit apreciat de cei care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE