Culmea hotiei: Un timisorean care locuieste in Odobesti a fost prins cand fura din biserica, iar dupa audieri s-a dus sa fure dintr-o alta biserica. Asta nu e tot pentru ca acum 10 zile a mai fost prins furand, tot dintr-o biserica!

Editor stire: Cristi IRIMIA

La data de 20.10.2009, ora 21.11, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Focşani a fost sesizat de către I. Robert, 26 ani, din com. Tisău, jud. Buzău, despre faptul că uşa de acces de la Biserica “Sf. Gheorghe Nord” este întredeschisă şi în interior se află o persoană necunoscută. Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului l-a depistat pe M. Constantin, 33 ani, din com. Periam, jud. Timiş, cu reşedinţa în oraş Odobeşti, jud. Vrancea.

Tot ieri, ora 23.00, dupa ce scapase de audierile desfasurate intre orele 21.30 – 22.30, M. Constantin s-a dus sa fure dintr-o alta biserica. De data aceasta, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de către V. Vasile, din mun. Focşani, despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns prin spargerea geamului în incinta Bisericii „Donie” şi că aceasta se află în continuare în interior. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au depistat tot ce-l care tocmai fusese audiat si care, culmea, pe 13 octombrie, furase dintr-o alta biserica.

Intrebarea este de ce aseara, dupa ce a fost prins la 21.11 furand din biserica, politistii nu l-au retinut in vederea prezentarii in fata instantei, pentru a cere arestarea preventiva a infractorului. In acest caz, avem parte de un hot foarte prost sau de un cotzcar care a vrut neaparat sa ajunga la parnaie acum in sezonul rece. Numai ca, daca acest lucru este real, a dat peste niste politisti care i-au dat drumul, iar el a recidivat 😉 . Asadar, de cate furturi e nevoie sa fie retinut un infractor? Poate raspunde seful IPJ Vrancea la aceasta intrebare, dupa ce iese din concediu medical! 😉

Focşani – Bărbat cercetat pentru furt

Astăzi, ora 02.30, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe S. Ştefan, 32 ani, din Vaslui, care avea asupra sa un sac de rafie şi două sacoşe cu mai multe componente auto. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că pe fondul unor neînţelegeri cu patronul său, din com. Moviliţa, jud. Vrancea, S. Ştefan a pătruns în incinta societăţii acestuia, de unde a sustras mai multe bunuri. Cercetările continuă în vederea probării activităţii infracţionale a celui în cauză.

Eveniment rutier – Un smecher cu BMW a nenorocit doi oameni nevinovati

Astăzi, ora 07.30, în loc. Moviliţa, M. Mihai, 23 ani, din com. Moviliţa, jud. Vrancea, în timp ce conducea auto marca BMW, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, s-a răsturnat în şanţ şi s-a rostogolit apoi pe carosabil, acroşând doi pietoni şi un atelaj hipo, condus regulamentar de B. Ionel. A rezultat rănirea gravă a pietonilor M. Alexandru, 67 ani şi G. Costache, 72 ani, ambii din localitate.

Radare: 22.10.2009: DN2-E85: Goleşti-Focşani;Dumbrăveni-Popeşti; Domneşti- Adjud; Domneşti- Pufeşti; Călimăneşti-Haret;Garoafa-Bizigheşti; Urecheşti- Popeşti; Focşani (B-dul Bucureşti, Str. Republicii, Str. Longinescu); DN 2M: Valea Sării; DN 2D: Cucuieţi; Vidra;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE