Culita Usurelu va lansa la Casa de Cultura din Odobesti lucrarea „Convorbiri esentiale”

Casa de Cultura “Constantin C. Giurescu” din Odobesti organizeaza sambata 28 mai 2011, in Foyerul Bibliotecii „Ana Georgescu” din localitate, lansarea lucrarii „Convorbirii esentiale” (Ed. Terra, Focsani, 2011) a scriitorului Culita Usurelu, iar de la ora 12 un „Remember Prof. George Beldescu”.

Prima manifestare face parte din proiectul „Sa ne cunoastem scriitorii!” si se desfasoara in ouvertura primei editii a Festivalului National „Serile de poezie de la Negrilesti”, iar cea de-a doua deschide proiectul „Personalitati Odobestene”, prin care vor fi evocate, o data pe luna, personalitati de ieri si de azi nascute in Orasul viilor domnesti.

Despre scriitorul Culita Usurelu vor vorbi universitarul Ioan Adam, Calistrat Costin – presedintele Filialei Bacau a Uniunii Scriitorilor din Romania si scriitorii vranceni Gheorghe Mocanu, Virgil Panait si Janine Vadislav. La momentul evocator al lingvistului George Beldescu vor participa fosti elevii si studenti ai universitarului, profesori, oameni de cultura din Vrancea, Buzau si Bucuresti. Toti cei care doresc sa participe la sambata culturala Odobesteana sunt bineveniti.

Comunicat primit de la Casa de Cultura “Constantin C. Giurescu” din Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.