Cristi IRIMIA: ”Dacă PSD-ului îi pasă de viața oamenilor să facă URGENT sens giratoriu la Golești, prin decizie a autorităților centrale, NU prin proiect european pe care să-l finalizeze după 4 – 5 ani sau deloc, așa cum ne-a obișnuit!”

Cristi IRIMIA

Am observat reacții interpretabile după postarea mea de pe Vrancea Media, de după accidentul în care o mașină a lovit doi copii pe trecerea de pietoni de la ieșirea din Focșani spre Golești. De aceea revin cu câteva precizări pentru a mă face mai bine înțeles. Da, am cerut să se facă sens giratoriu acolo, așa cum am solicitat de mai multe ori în ultimii ani. Am cerut să se facă URGENT ceva în zonă, pentru că și o singură viață de om contează și de aceea autoritățile trebuie să ia măsuri.

Când am cerut sens giratoriu la Golești am cerut să se facă URGENT, nu prin proiect european care să se termine în 4 – 5 ani, așa cum s-au terminat Piața Unirii, Crângul Petrești și alte proiecte. În 4 – 5 ani pot muri sau pot fi accidentați grav zeci de oameni la intrarea în Golești. Cum eu am cerut URGENT, iar votul din Consiliul Local s-a dat pe un proiecte cu finalitate peste câțiva ani, este clar că nu am intrat în contradicție cu nimeni pe chestiunea securității rutiere din zona respectivă.

În mod normal, când vezi câte accidente au avut loc la ieșirea din Focșani și câți oameni au murit sau au rămas infirmi pe viață, iei măsuri URGENTE. De aceea am cerut și cer IMPERATIV PSD-ului, care are putere absolută în Parlament, Guvern și la nivel de autorități centrale, să dispună rapid realizarea unui sens giratoriu sau a unei pasarele în zona respectivă.

Acest lucru cerut de mine nu vine în contradicție cu votul recent dat de colegii mei liberali din Consiliul Local Focșani. Eu am cerut reacție rapidă, iar votul din CL s-a dat pe marginea unui proiect care s-ar putea finaliza peste câțiva ani, DACĂ se va realiza. Și știm cu toții cât de rapid se mișcă PSD-ul în Vrancea cu proiectele pe fonduri europene 😉

Dacă PSD-iștilor le pasă de oameni dau urgent o decizie la nivel central și săptămâna viitoare avem sens giratoriu din balize cu nisip și la intrarea în Golești și la Praktiker, Altfel, în fiecare zi putem avea un accident mortal, iar PSD-ul care are putere absolută în România se va face și el vinovat de eventualele tragedii. Dar PSD-ul nu se grăbește să ia decizii pentru a salva viața oamenilor, ci preferă să se plângă că are parte de opoziție în CL Focșani, opoziție care nu-i face pe plac, deși proiectele sunt prezentate de cele mai multe ori fără toate elementele ”la vedere”.

La nivelul Consiliului Local Focșani, primarul și consilierii PSD spun că se poate face sens giratoriu la Golești printr-un proiect european, în câțiva ani. Știm cu toții cum au făcut PSD-iștii proiectele pe fonduri europene. Nu le-au terminat la timp, au dat bani de la buget pierzând banii europeni și au întins lucrările pe câțiva ani. Când am cerut sens giratoriu la Golești am cerut să se facă URGENT, nu prin proiect european care să se termine în 4 – 5 ani, așa cum s-au terminat Piața Unirii, Crângul Petrești și alte proiecte. În 4 – 5 ani pot muri sau pot fi accidentați grav zeci de oameni la intrarea în Golești, de aceea este de preferat să se facă un sens giratoriu fie și provizoriu, cât mai urgent, iar PSD poate face asta fără o decizie în Consiliul Local Focșani. (Cristi IRIMIA, consilier județean PNL)

2 Responses to Cristi IRIMIA: ”Dacă PSD-ului îi pasă de viața oamenilor să facă URGENT sens giratoriu la Golești, prin decizie a autorităților centrale, NU prin proiect european pe care să-l finalizeze după 4 – 5 ani sau deloc, așa cum ne-a obișnuit!”

 1. Rugby 04/09/2017 at 10:59

  Dle. Irimia va rog un lucru daca se poate am lasat un comentariu pe ziarul ciumei rosii si acești 2spun ca sunt ziaristică dar eu cred ca nu si in acel ziar scriu cu copii peste la directivă sefului de partid respectiv TvOprisan dupa care sterge comentarii le in articol ul ca liberali trebuie dați afara din opoziție im pare un lucru foarte dezgustător nu se poate democrație fara opoziție dar cum comunistii de la putere vor am gindit ca e bine de știut de dv si lucruri de genul acesta. Am comentat fara sa înjur doar am scris adevărul pentru ca eu ii cunosc foarte bine presupus ii ziaristică sunt Noaptes si CRISTI de la acel ziar care ne mint in continua cu copii prost.
  Am citi si copentariul dv si ma multumit cind transmite ți populație i lucruri adevărat e si pozitive.
  Ori acestor PSDisti nu o sa le PESE decît de drumurile lui Oprisan gen la munte la mai casa la petresti la golesti la gugesti la duraia si restul sunt o barat gen com. Urechesti e dezastru nu mai putea e si din case.

  Răspunde
 2. rugby 04/09/2017 at 15:53

  S dupa ce eu vam scris comentariul cei de la ziarul comunist i mi da blocare la ziarul lor si va jur ca nu am ijurat pe nimeni decit ca acest ziarist de la acel ziar comunist pe nume Cristi cum il………… sa stie ca presa e libera in Romania si nu contrlata de TV Oprisan cu pumnul in gura ca cei in1989 nu au murit degeaba o sa vina ziua cind o sa scapam si de acesti oameni care se cred mafalda pe pamint

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE