Cristi IRIMIA: “Cum înţeleg Vieru şi Misăilă să fie transparenţi: bagă pumnul în gură presei”

Abia numiţi în funcţii, prefectul Octavian Vieru şi subprefectul Cristi Misăilă au reuşit să ia cea mai “importantă” decizie din scurta lor carieră: interzicerea accesului presei la şedinţele de Colegiu Prefectural.

Cei doi consideră, probabil, drept moşie personală (primită de la Oprişan & Săpunaru), Instituţia Prefectului. După cum se ştie, Vieru a ajuns în funcţie pe filiera Săpunaru, iar Misăilă direct din postura de consilier al preşedintelui CJ, Oprişan. Or fi învăţat de la şefi că presa trebuie ţinută la distanţă, pentru ca vrâncenii să afle cât mai puţine detalii (sau deloc) despre ceea ce discută directorii instituţiilor deconcentrate cu prefectul şi subprefectul.

Nu e prima oară când avem parte de funcţionari publici “plini de zel”, care decid să obstrucţioneze presa, neţinând cont de ideea de transparenţă publică. De data asta, însă, numiţii Vieru şi Misăilă se vor alege cu o plângere penală pentru abuz în serviciu, urmând să răspundă procurorilor în baza cărui motiv au interzis accesul jurnaliştilor la şedinţele de Consiliu Prefectural.

3 Responses to Cristi IRIMIA: “Cum înţeleg Vieru şi Misăilă să fie transparenţi: bagă pumnul în gură presei”

 1. danb 28/06/2012 at 00:23

  sunt curios ce raspuns se va primi in urma plangerii penale.

  Răspunde
  • Cristi IRIMIA 28/06/2012 at 00:49

   @ danb: Voi anunţa public răspunsul pe care îl voi primi. Eu voi depune plângerea zilele acestea.

   Răspunde
 2. Marin 28/06/2012 at 17:14

  Votul exprimat de vrinceni nostri dragi, se va vedea cit mai curind sub bagheta USL deci, sa avem mare grija la alegerile parlamentare ce vor urma ! Prosimea va vota in continuare pentru un mic si o bere….USL, iara dupa aceia…..?????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.