Cristi Irimia, consilier județean PNL: ”Medicul Ochean, consilier județean PSD, nu este deranjat de poluarea mediului atunci când mașinile de la CJ staționează cu motorul pornit?”

Cristi IRIMIA

Cristi IRIMIA, consilier județean

Ieri a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Vrancea, în cadrul căreia am propus alături de colegii consilieri liberali eliminarea sintagmei NELIMITAT din consumul de combustibil al mașinilor din parcul CJ.

Nu insist acum pe detalierea tuturor motivelor pe care le-am avut în vedere atunci când am inițiat proiectul. Vreau să mă refer, pe scurt, la reacția cel puțin ciudată a medicului Valentin Ochean, consilier PSD, care a găsit de cuviință să ironizeze în intervenția sa inițierea unui astfel de proiect de hotărâre. 

Asta deși, culmea, cu câțiva ani în urmă, șeful lui, Marian Oprișan, inițiase un proiect asemănător, care a trecut la vot pentru că fusese redactat de liderul CJ. 😉

Valentin Ochean medicEu consider că, în calitate de medic, V. Ochean (foto stânga) ar trebui să fie primul care să se revolte că mașinile CJ staționează cu motorul pornit de multe ori și poluează mediul, afectându-i, implicit, pe oameni. În afară de o reacție de genul: ”Șoferul vinovat să fie sancționat”, medicul Ochean n-a avut alte obiecții și n-a arătat că este îngrijorat de sănătatea oamenilor, deși activează ca doctor la Spitalul Județean.

Alte comentarii sunt de prisos…

(Cristi IRIMIA, consilier județean PNL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE