Cristi IRIMIA: ”Avem o problemă după decizia instanței în ceea ce privește obsedatul sexual din Sud”

Cristi Irimia

Cristi Irimia

Decizia condamnării la închisoare cu suspendare a obsedatului din Sud care ”s-a dat” la două fetițe de 6 – 7 ani, ademenindu-le și pipăindu-le în zonele intime, a stârnit revolta cititorilor Vrancea Media care au aflat despre sentința judecătorului care a avut dosarul pe rol. Detalii AICI.

Justiția se înfăptuiește în baza legislației în vigoare, coroborat cu o serie de aspecte din dosar asupra cărora nu vom zăbovi acum. Sigur, judecătorul apreciează probele din speță și are menirea să pronunțe o hotărâre. Cum și focșănenii au dreptul să spună public dacă o pedeapsă este corectă sau nu, din punctul lor de vedere, raportat la jurisprudența în materie și la alte sentințe cu alt obiect juridic.

Astfel, fără a deveni patetici și aducând destule argumente pertinente, zeci de cititori ai Vrancea Media au opinat că pedeapsa cu suspendare este prea blândă în acest caz. Având în vedere atitudinea nesinceră a condamnatului, pe timpul procesului, datele din dosar și reacția publicului, e clar că avem o problemă legată de hotărârea instanței. Decizia nu este definitivă și, probabil, va fi atacată de către procurori, dar și de părinții fetițelor abuzate. (Cristi IRIMIA)

2 Responses to Cristi IRIMIA: ”Avem o problemă după decizia instanței în ceea ce privește obsedatul sexual din Sud”

  1. un taran 21/04/2016 at 14:40

    Am si eu copii si ma intreb …daca ii scot un …… si ii tai ………,oare ce pedeapsa as primi..si daca as fi condamnat de acelasi judecator /e care i-a dat verdictul acestui mizerabil…oare sa mi pun intrebarea ca si judecatorul are aceste ……???? Niste mizerii de oameni.. si sper din tot sufletul sa nu ma gasesc cu acest gunoi prin oras..cu siguranta cel putin jumate din ce am spus..va primi!!!

    Răspunde
  2. Aurel 23/04/2016 at 13:56

    Curajosule :)) lasa -ti numele la comentarii si nu te ascunde dupa nume de scena. Si hai sa iti zic dece esti un t…….. fiindca f….. care esti cand scrii ceva pe net lasi urme adica adresa ta de IP si cat tot te ascunzi tu gandacule dupa un nume de scena, IP iti ramane acelasi viteazul lui peste prajit

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE