Cristi IRIMIA, consilier județean PNL: ”Alături de tenisul focșănean, de 19 ani! Susțin și cer autorităților locale și centrale să asigure vestiare decente sportivilor!”

conferinta tenis vrancea trophy

Am participat astăzi la conferința de presă organizată la sediul Scorpion, cu ocazia desfășurării la Focșani a turneului de 10.000 de dolari, Vrancea Trophy.

De 19 ani, ca jurnalist, susțin mediatic tenisul de câmp din Focșani și am cerut mereu administrației locale și județene, dar și Ministerului, să aloce fonduri pentru a asigura condiții decente de pregătire și echipare pentru sportivi, la terenurile de tenis din Sud. Acolo unde vestiarele pentru jucători și jucătoare nu sunt nici măcar decente, lucru remarcat și de tatăl lui Adrian Voinea, la conferința de presă de anul trecut.

Este foarte bine că anual avem un turneu de tenis la Focșani, însă e nevoie de minime investiții la vestiare, cel puțin în primă fază. (Cristi IRIMIA)

FOTO: Alături de favorita nr. 1 a turneului de la Focșani, Julieta Estable (Argentina), cea care a evoluat azi împotriva compatrioatei sale, Daniela Farfan (prima din stânga), scor 6 – 7, 6 – 1, 6 – 0.

Cristi Irimia si tenis fete argentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE