Crin Antonescu vine mâine în Vrancea pentru un marș și o paranghelie electorală cu Ana Lesko și Loredana Groza

Filiala Vrancea a PNL organizează vineri, 10 iunie 2011, o serie de manifestări prilejuite de prezenţa în Vrancea a preşedintelui Partidului Naţional Liberal, senatorul Crin Antonescu, alături de alte personalităţi din conducerea centrală a partidului.

Programul manifestărilor este următorul:

1. orele 13,30 – Prezentarea programului economic al USL, în prezenţa birourilor judeţene ale PSD şi PNL, oamenilor de afaceri, personalităţilor locale din viaţa civilă.
2. orele 14,30 – Conferinţă de presă la sediul PNL.
3. orele 15,30 – Ședinţa comună a birourilor politice judeţene ale PSD şi PNL (sala mare a Consiliului Judeţean Vrancea).
4. orele 17,00 – Miting în parcarea din faţa sediului „Electrica” (aprox. 8.000 persoane).
5. orele 17,30 – Marş pe traseul : bd. Independenţei, bd. Unirii, str. Brăilei, str. Bucegi, str. Cuza Vodă, bd. Republicii, bd. Independenţei, parcarea „Electrica”.
6. orele 19,00 – Spectacol cu Ana Lesko şi Loredana Groza & „Agurida”.

Comunicat primit de la Biroul de presă al PNL Vrancea

2 Responses to Crin Antonescu vine mâine în Vrancea pentru un marș și o paranghelie electorală cu Ana Lesko și Loredana Groza

 1. omulvaly 09/06/2011 at 20:22

  Unde e petrecerea ? Să o văd pe ex(R)otica Anuşca Maia ???

  Răspunde
 2. Lili 10/06/2011 at 05:36

  . Ziarul Curentul
  Scris de George Roncea
  Şi nu orice fel de găină, ci găina cu ouăle de aur. Adina Vălean pare să fie singura producătoare autentică din Casa Antonescu. Adina este cea care aduce banii acasă, de la Patriciu, în mare parte, deşi bărba-su, Crin, a fost scos de la poarta sufletului de penalul mega-mogul, cap de crimă organizată, conform Rechizitoriului Parchetului. Aşa de bine este organizat Patriciu încåt, sătul să-l mai susţină pe Crin, cel care se scoală la ora unu, în miezul zilei, şi se duce la culcare la ora patru după-amiaza, ca o loază, i-a tras preşul lui Antonescu şi l-a luat la tocat chiar în ziarul „Adevărul“. Pentru cei care nu au aflat încă, dl Patriciu nu este doar proprietar, şi cercetat penal, ci şi jurnalist, de la o vreme. Publică chestii interesante. De exemplu, am găsit ceva ce pare să se potrivească perfect contextului de azi cu Antonescu. Scrie Patriciu undeva, citez: ,,Mai pe româneşte, scroafa e moartă în coteţ, dar poate îi suflăm aer în dos, şi mişcă“. Ilustrativ şi pe deplin convingător. Bine, numai alde Patriciu suflă scroafelor aer în băsănău, că la romåni încă nu s-a auzit de acest obicei, probabil unul iniţiatic la loja liberală a lui Patriciu.
  Cert este că Patriciu s-a săturat să-i sufle în dos lui Antonescu, fosta vedetă a coaforului de dame, poreclit nu întåmplător Mireille Mathieu a liberalilor. Misiunea sa, de ciocănitoare Woody, turuind la nesfårşit despre orice şi nimic, după ce a fost cosmetizat, coafat, pomădat, şi trimis la înaintare ca interfaţă a grupului de interese controlat de Dinu Patriciu, s-a încheiat. Suportul lui Antonescu a fost retras de Patriciu, care s-a exprimat public, fie prin portavocile sale, gen Săftoiu, fie prin viu grai, împotriva „combinaţiei“ dintre PNL şi partidul de două parale al turnătorului Voiculescu.
  S-a lansat şi zvonul, via Caţavencu, că suma pentru care Crin a fost determinat să våndă PNL-ul, în beneficiul lui Voiculescu, singurul cåştigat din constituirea struţo-cămilei USL, este sub un milion de euro, plus o casă, că Antonescu nu mai suporta să stea la bloc. Suma iniţial vehiculată prin presă, tot ca zvon, depăşea două milioane, dar se pare că într-adevăr Voiculescu a reuşit o negociere mult mai bună cu Crin, care, mort de foame, a acceptat distrugerea PNL pentru mult mai puţin decåt ar fi fost valoarea de piaţă a PNL, ceea ce l-ar fi înfuriat, fireşte, pe Patriciu.
  O explicaţie constă în situaţia neplăcută financiară în care se află, practic banii din casă venind majoritar de la găinuşa cu ouăle de aur, Adina Vălean, care încă primeşte de la Patriciu o sumă consistentă, pentru nimic. Patriciu este Stăpånul, el îi plăteşte cheltuielile de casă, via găinuşa Adina, după cum a dezvăluit „Curentul“. Cåndva, cu ipocrizie, Antonescu declarase public că: „Nu am niciun fel de susţinere din partea domnului Patriciu dincolo de ceea ce înseamnă susţinerea minimală, oricum transparentă, pe care şi alţi membri ai partidului au făcut-o, iar rolul domnului Patriciu, după ce eu, eventual, devin preşedinte, va fi acela de a-şi continua, în condiţii legale şi sper cu succes, ceea ce le doresc tuturor oamenilor de afaceri, activitatea economică, de business“. Antonescu evident minţea ca un porumbac, pasăre a cărei coloratură pestriţă trimite la obrazul plin de pete al lui Antonescu care minte cum respiră, iar persoana care ştie cel mai bine acest amănunt este chiar soţia sa actuală, Adina Vălean, plătită de Dinu Patriciu cu peste 100.000 de euro anual.
  Deşi a declarat în mai multe rånduri că el nu este finanţat de Patriciu, Crin Antonescu a contabilizat cu månuţa lui, în declaraţia de avere, la rubrica venituri, cu doi ani în urmă, suma de 104.325 de euro primiţi de la una dintre numeroasele firme ale mogulului. Este drept, banii au fost încasaţi de soţia lui Crin, Adina, pentru „consultanţă“ oferită firmei Finite Assets Ltd. Se confirmă astfel o declaraţie mai veche a invidiosului şobolan rozaliu Viorel Hrebenciuc, care spunea că „Antonescu este căţeluşul de casă al lui Dinu Patriciu“. Viorel ar fi vrut probabil să fie şi el un căţeluş ceva, îi cam pute în şobolănime… Referitor la finanţarea familiei Antonescu de către Patriciu, nu se ştie ce fel de servicii de consultanţă oferă Vălean, pentru cei aproape 9.000 de euro lunar, dar ţinånd cont de specializarea sa, adică aceea de profesor de matematică, e greu de priceput în ce constă aceasta. Vălean are însă antecedente pe statul de plată al lui Patriciu, după ce a fost vreme de patru ani, în perioada 2001-2004, directorul general al puşculiţei liberale numite Institutul pentru Libera Iniţiativă (ILI). Aceeaşi fundaţie a intrat apoi şi în atenţia procurorilor deoarece anumite tranzacţii financiare făcute prin ILI erau suspectate că ar fi atras fonduri obţinute în urma unor infracţiuni comise de grupul infracţional de crimă organizată din care, conform procurorilor, face parte Dinu Patriciu.

  Deşi Antonescu e pe făraş, Adina Vălean încă marcă banul de la Dinu Patriciu

  Firma la care lucrează Adina Vălean, nevasta amorezată de cianuri a preşedintelui liberal, off-shore-ul Finite Assets Ltd, cu sediul în Insulele Virgine Britanice, a fost înfiinţată de Dinu Patriciu la sfårşitul lui 2008, după cum a arătat colegul Dan Badea, pentru a prelua activele fondului de investiţii Fabian Romania Limited. Off-shore-ul este controlat prin intermediul unei alte societăţi, Black Sea Global Properties Limited, înfiinţată de Rompetrol Holding, deci de Dinu Patriciu.
  Declaraţia recentă de avere a lui Antonescu din 26.05.2011, arată că şi în 2010 nevastă-sa s-a înfruptat cu 90.000 euro de la Finite Asets Ltd. Pe långă aceşti bani, mai ia şi vreo sută de mii de la Parlamentul European pentru diurnă şi transport. Plus indemnizaţia de peste 74.000 de euro. Să tot plångi de mila salariilor romånilor pe banii ăştia – plătiţi de fapt tot de romåni. Interesant este amănuntul, dezvăluit de data aceasta de alt coleg de la „Curentul“, Mădălin Necşuţu, că şi nesătulul şpăgar Severin lua bani tot de la Finite Asests. În fapt, scria Necşuţu cu umor amar, Severin a realizat mai devreme USL-ul, la nivel european chiar, racordåndu-se împreună cu Adina Vălean la banii omului de afaceri Dinu Patriciu. În declaraţia de avere pe 2009 nu apar mai multe „locuri de muncă“ ale domnului Severin, care se regăsesc însă în declaraţia de interese, la capitolul funcţii remunerate. Printre acestea se numără calitatea de membru în Consiliul consultativ internaţional al Finite Assets Ltd. Pe lângă Finite Assets Ltd, Severin a mai primit bani de la Patriciu şi în calitate de membru al Consiliului Editorial al SC Adevărul Holding, bani care nu se regăsesc în declaraţia sa de avere pe 2009. Prins cu raţa-n gură de ziariştii perfidului Albion, Severin este pus astăzi la stålpul infamiei, dar nimeni nu l-a luat încă la purecat să-l întrebe cam ce şpagă şi-o fi luat de la ucraineni pentru cedarea, cu o simplă virgulă introdusă de el personal în textul ruşinosului Tratat, a Insulei Şerpilor, pe care nici măcar comuniştii nu au cedat-o URSS-ului, cu acte în regulă, cum a făcut Severin pentru ucraineni.
  Genul acesta de personaje politice greţoase, un Severin ieşit de sub pulpana lui Ion Iliescu sau un Antonescu expert în limbi unsuroase aplicate aceluiaşi Ion Iliescu, au un numitor comun, cårpa kaghebistă, dar şi finanţarea de la ciocoiul cårpei, Dinu Patriciu. Crin reuşeşte cu succes să facă două lucruri deodată: cånd îşi sărută nevasta îi pupă şi måna lui Dinu Patriciu, cel care o sponsorizează pe nevastă, oricum o nesătulă la maximum dacă s-a dedulcit şi la bănetul otrăvit de la Gold Corporation, folosind poziţia sa politică ca vector de influenţă al unei sinistre combinaţii de „business“ aurifer, în detrimentul intereselor României. Dar în beneficiul dumneaei, găinuşa cu ouă de aur din ograda lui Antonescu, cocoşelul care doarme toată ziua cu ciocul în pestriţelei pene.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.