Costică Neaţă, liderul PDL Vrancea, spune despre Oprişan că a practicat o politică de cerşetorie

Costica Neata presedinte PDL Vrancea“Cele aproximativ șase milioane de euro tăiate serviciilor sociale din județul nostru, la ultima rectificare a bugetulului de stat este îngrijorătoare deoarece arată că Marian Oprișan și-a pierdut singurul talent, care îl recomanda ca preşedinte de Consiliu Judeţean: acela de a sta cu mâna întinsă la ușa Guvernului pentru un bănuț în plus.

Un lider adevărat ştie că o comunitate are nevoie de investiţii pentru a se dezvolta şi nu doar de ajutoare. Iar când vorbim de investiţii nu ne referim la contractele pe bani publici, împărţite cu generozitate clientelei de partid, ci despre acele fonduri care, atrase în comunitate, contribuie la creşterea indicilor de calitate a vieţii.

Politica de cerșetorie practicată, până în prezent, de baronul vrâncean s-a dovedit falimentară. Marele om politic, liderul regional, cel mai deştept şi mai priceput, soarele Vrancei, egalul între egalii lumii, UNICUL Marian Oprişan s-a dovedit a fi doar o gogoaşă umflată de sloganele propagandistice repetate, exasperant, până la tocirea nervilor ascultătorilor, care nu mai atrage mila nimănui.

Un asemenea individ nu va reuşi niciodată să aducă prosperitatea în judeţul pe care, din păcate, încă îl administrează. Vrancea nu va fi niciodată puternică câtă vreme vrâncenii care o locuiesc vor fi săraci”!

Ing. Costică Neaţă, Preşedintele organizaţiei PDL Vrancea

One Response to Costică Neaţă, liderul PDL Vrancea, spune despre Oprişan că a practicat o politică de cerşetorie

  1. ing 02/11/2013 at 01:11

    presedinte interimar parca…. cu alde astia o sa ne conduca oprisan in veci ……..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.