Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), acuzat că s-a transformat într-un ”torționar” care vrea să impună un ”marxism cultural” în România

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a atacat ieri dur Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce instituția condusă de către Csaba Asztalos a citat pentru audieri reprezentanți ai părinților din Vrancea care apără drepturile din Constituție prevăzute de art. 29 alin. 6.

Un transexual și un homosexual au reclamat la CNCD mai multe persoane care au cerut să fie respectat dreptul părinților de a-și crește copiii conform propriei conștiințe, așa cum este precizat în legea fundamentală a României.

Iată postarea făcută de deputatul liberal:

”Citarea, la CNCD a unor asociații de părinți care reprezintă juridic zeci de mii de persoane (n. a. – 26.000 de părinți) și culmea, a unui episcop ortodox, este dovada cea mai clara a faptului că această instituție s-a transformat intr-un fel de torționar care se preocupa exclusiv cu impunerea corectitudinii politice și a marxismului cultural în societatea românească. CNCD abuzează grav de lege, calcă în picioare drepturi constituționale prevazute în scris în legea fundamentala și caută în să arunce în derizoriu valorile fundamentale în care crede acest popor! Acest tip de pseudo-justitie paralelă învăluită intr-un comportament orwellian este de multa vreme paralel cu respectul față de români, de identitatea lor și de legile acestei țări”. (Ed. O.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.