Consiliul Local al Tinerilor Focşani, lansează proiectul “Şi curat…Şi frumos…Pentru un parc spectaculos”

Vineri, 29 aprilie, de la ora 9:00, Consiliul Local al Tinerilor Focşani, lansează în colaborare cu Consiliul Local şi Primăria Municipiului Focşani, proiectul devenit deja tradiţie, “Şi curat…Şi frumos…Pentru un parc spectaculos”.

Proiectul “Şi curat…Şi frumos…Pentru un parc spectaculos” se desfăşoară la nivelul Municipiului Focşani, în data de 29 aprilie 2011 şi are ca scop amenajarea Parcului “Nicolae Bălcescu”. Obiectivele acestuia sunt conştientizarea şi sensibilizarea populaţiei/elevilor cu privire la beneficiul îngrijirii şi păstrării mediului înconjurător.

Toate liceele din Focsani su fost invitate sa participe, fiecare înscriindu-se cu câte o delegaţie formată din 10 elevi. Materialele de lucru (pensule, vopsea, maturi etc.) vor fi asigurate de către organizatori.
Liceul care se va descurca cel mai bine, va fi premiat. Si anul acesta, din juriul care va decide cine merită locul fruntaş, va face parte Matişan Bogdan, viceprimar al Municipiului Focşani, alături de alţi reprezentanţi ai comunităţii locale.

Consiliul Local al Tinerilor mulţumeste conducerii liceelor care au acceptat invitaţia de a participa la acest eveniment. Proiectul “Şi curat…Şi frumos…Pentru un parc spectaculos” reuşeşte sa trezească şi în acest an, în constiinta tinerilor, găndul că mediul înconjurător este, de fapt, casa noastră. El trebuie îngrijit şi protejat, pentru că tot noi suntem cei care simt consecinţele ignoranţei pe care masele tind să o adopte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.