“Consiliul Elevilor eşti tu!”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea

Mădălin Blidaru

Marți, 20 decembrie 2011, ora 11:00, a avut loc, în sala de festivități a Colegiului Național „Unirea” Focșani, conferința de presă pe tema „Consiliul Elevilor ești tu!”, organizată de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, în urma căreia cei prezenți au fost informați în legătură cu structura Consiliului Național al Elevilor, obiectivele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și planul de activități pe anul școlar 2011-2012.

Consiliului Elevilor își dorește ca elevii să reprezinte o forţă în societate, atât în procesul decizional care priveşte viaţa şcolară şi a comunităţii, cât şi în schimbarea şi îmbunătăţirea acesteia. Din aceste motive, misiunea Consiliului Elevilor este de a reprezenta elevii în forurile decizionale şi de a asigura un mediu propice dezvoltării personale şi profesionale a lor prin asigurarea unui climat educațional de calitate, prin susţinerea voluntariatului şi acţiunilor pliate pe nevoile şi interesele lor, menite să îi informeze, conştientizeze, motiveze şi responsabilizeze.

Printre obiectivele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea se numără organizarea de activități extrașcolare care să implice și să responsabilizeze un număr cât mai mare de elevi, dar și acțiuni de promovare a imaginii Consiliului Județean al Elevilor, activități dintre care amintim:

Balului Balurilor;
Parada liceelor;
Târguri de ONG-uri și de ofertă școlară;
Realizarea „Ethosului Școlar”;
Țara mea în Europa.

De asemenea, în cadrul aceste conferințe de presă s-a mai discutat despre modalitățile de promovare a activităților Consiliului Județean al Elevilor Vrancea prin intermediul site-ului www.cjevrancea.com și a paginii Facebook a Consiliului ( facebook.com/cjevrancea ).

Conferința de presă a fost susținută de Alexandra Voicu ( președinte CJE ), Andreea Lupu ( prim-vicepreședinte ), Cristian Gîrneață ( secretar externe ), Mădălin Blidaru ( director al departamentului de mobilitate, informare, formare, consiliere ).

Deviza sub care-şi desfăşoară activitatea Consiliul Naţional al Elevilor este “Fii vocea colegilor tăi!”, deviză pe care şi-o însuşeşte fiecare membru al organizaţiei.

Biroul de presă al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.