Consilierii PNL au convocat pe 12 februarie o ședință extraordinară pentru construirea noului spital de la Focșani

Avem informații că primarul Misăilă și baronul Oprișan s-au răzgândit și nu mai vor spital nou în Vrancea. Dacă e adevărat, ar fi inuman pentru zecile de mii de pacienți care-și doresc un spital civilizat la Focșani”, a precizat Nicu Tănase, liderul consilierilor PNL din CL Focșani.

Consilierii municipali ai Partidului Național Liberal au depus astăzi la sediul Primăriei o convocare pentru o ședință extraordinară care să aibă loc luni, 12 februarie, de la orele 16.00, în sala de ședințe a Primăriei Focșani. Convocarea a fost semnată și de consilierul Costel Bârsan, așadar există 9 consilieri din totalul de 21 care solicită organizarea unei ședințe extraordinare (legal, minim o treime din consilieri pot convoca o ședință extraordinară).

Pe ordinea de zi a convocării a fost trecut un singur proiect și anume ”aprobarea solicitării de trecere a suprafeței de 62000 mp teren situat în extravilanul Municipiului Focșani Tarla 80 Parcela 424/1A din domeniul public al Municipiului Focșani în domeniul public al județului Vrancea, în vederea construirii Spitalului Județean”.

Nicu Tănase: ”Pe 23 ianuarie, Misăilă se grăbea cu un proiect fără a respecta procedurile. Dintr-o dată, de aproape 10 zile, nu mai cere nicio ședință pentru construcția noului spital. E dubios!”

Vrancea are nevoie de un spital nou, iar consilierii liberali au votat în Consiliul Județean Vrancea, pe 19 decembrie, respectiv 29 ianuarie, pentru demararea procedurilor. În ședința Consiliului Local Focșani din 23 ianuarie, primarul Cristi Misăilă a băgat pe ordinea de zi un proiect legat de spital fără a respecta procedurile legale în raport cu Consiliul Județean.

Consilierii PNL cer primarului Misăilă și consilierilor PSD să vină la ședința extraordinară de luni, 12 februarie, cu clarificări privind chestiunile juridice invocate de PNL ulterior datei de 23 ianuarie, pentru a se putea redacta efectiv documentația de accesare a fondurilor necesare noului spital.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 7 februarie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE