Consilierii locali PSD n-au vrut să o premieze cu 5.000 de lei pe singura elevă din Vrancea care a luat nota 10 la bacalaureat

Consilierii locali focșăneni ai PNL Vrancea au propus la ultima ședință de CL premierea cu 5.000 de lei a elevei Felicia Arion (foto), singura elevă din județ care a obținut nota 10 la bacalaureat. Elevă a Colegiului Unirea din Focșani, Felicia Arion vrea să devină judecător și va urma cursurile Facultății de Drept.

Din păcate, propunerea noastră a fost respinsă de grupul consilierilor PSD, aceștia nefiind de acord să-i dea elevei cu rezultate excepționale suma respectivă. Au spus că 1000 de lei este de ajuns. Așa înțelege PSD să premieze performanțele elevilor focșăneni”, a precizat Ana Maria Dimitriu, consilier local PNL.

Așadar, 5000 de lei este o suma mult prea mare pentru a premia o eleva care a obtinut un rezultat exceptional, care a pus municipiul Focsani pe harta invatamantului superior din Romania prin rezultatul ei. Ce mi s-a parut frapant? Tocmai cadrele didactice din Consiliul Local au vociferat impotriva acestei sume, argumentând ca este o suma prea mare. Nici nu mai are rost sa amintesc de sumele exorbitante care se cheltuiesc in municipiul Focsani pe multe alte lucruri”, a punctat și Claudiu Matei, președintele tinerilor liberali focșăneni. (L. M.)

One Response to Consilierii locali PSD n-au vrut să o premieze cu 5.000 de lei pe singura elevă din Vrancea care a luat nota 10 la bacalaureat

  1. Plmplmplmplm 02/09/2017 at 10:44

    E bn ca ii da lu moșu(doroftei)9000 de lei pe luna sa nu moara de foame…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE