Consilierii județeni PSD, în frunte cu Oprișan, vor să plătească peste 300.000 de euro pentru patru ”porți de intrare” în județ!

Dezmățul pe bani publici la Consiliul Județean Vrancea continuă sub atenta supraveghere și aprobare a baronului Marian Oprișan. În ședința ordinară de ieri, consilierii PSD, alături de șeful lor, au votat sume exorbitante pentru construirea și montarea celor patru ”porți de intrare” în județul Vrancea.
78.000 de euro va costa o ”poartă de intrare”, bani cu care ”îți construiești o casă”, așa cum a precizat în cadrul ședinței consilierul PNL Cristi Irimia.

De altfel, grupul PNL din Consiliul Județean a votat împotriva cheltuirii sumelor respective, considerând că proiectul se poate realiza cu mai puțini bani. Degeaba, însă. Mașinăria de vot PSD, condusă de Oprișan, a decis: 78.000 de euro pentru fiecare din cele patru ”porți de intrare” în județ.

Nu este prima dată când Oprișan și echipa sa își bat joc de banul public cheltuind sume enorme în condițiile unui buget sărac, Vrancea fiind un județ cu mari probleme socio-economice. Un județ părăsit de zeci de mii de vrânceni nemulțumiți de modul în care Oprișan conduce de mai bine de două decenii.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 8 martie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE