Comunicat de presă: „Școala de vară Gălăciuc II„ – 2016

Scoala de Vara djst 135 de tineri, formatori, parteneri DJST Vrancea si membri ai Centrului de Tineret Focsani, s-au implicat in mod deosebit, în activitățile proiectului de tineret „Scoala de vara Galaciuc II”. Proiectul se incadreaza la prioritatea Programului P2 al MTS – cultura și educatie nonformala, si s-a organizat in perioada 1 – 30 august 2016, la Centrul de Agrement Galaciuc, aflat in administrarea DJST Vrancea.
Propriu DJST Vrancea, proiectul de tineret a fost organizat în parteneriat cu IPJ Vrancea, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, CT”Ion Mincu”, ANITP –Centrul Regional Galati, ARDOR Bucuresti, Asociatia „Tinerii si Viitorul”.

Urmarind scopul proiectului, dezvoltarea personala a participantilor, s-a valorificat oferta de educatie nonformala, prin extinderea activitatilor de voluntariat, initiate de catre formatori. Participantii au fost pusi în situația practica, de a experimenta, de a se informa, de a se testa, de a se manifesta in cât mai multe situatii, conjuncturi noi pentru ei, inedite si creative.

Scoala de Vara djst 2

S-au implicat 11 lucrători de tineret, fiecare avand o contributie unica in activitatile de formare a participantilor, dar și în atingerea majoritatii sferelor educatiei nonformale, prevazute strategic de catre politicile si programele de specialitate ale Ministerului Tineretului si Sportului: informare, consiliere, siguranta, educatie nonformala, abilitati practice, timp liber, sport, teatru, cultura, geografie, arhitectura, tradiții, mediu, sanatate.

DIRECTOR EXECUTIV, Daniel Gongu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.