Comunicat de presă GAL Podgoria Panciu. ANUNȚ LANSARE SESIUNE CERERI DE PROIECTE MĂSURA 41.121 – Modernizarea exploatației agricole

Header Podgoria Panciu

GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ PODGORIA PANCIU
COMUNICAT DE PRESĂ
ANUNȚ LANSARE SESIUNE CERERI DE PROIECTE
MĂSURA 41.121 – Modernizarea exploatației agricole

Data publicării: 16 martie 2015

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: M 41.121/2/2015

Data limită de depunere a proiectelor: Sesiunea este deschisă în perioada 16 martie – 25 martie 2015.

Data limită de depunere a proiectelor este 25 martie 2015, ora 12.00.

Fondurile disponibile: Fondurile totale disponibile in aceasta sesiune sunt în valoare de 8.700 Euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de 8.700 Euro.

Valoarea totala eligibila a unui proiect este de maxim 400.000 Euro.

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul GAL Podgoria Panciu din Tifesti, zilnic de luni pâna vineri, intre orele 10.00-15.00.

Tipuri de beneficiari eligibili: Persoană fizică care se angajează să se autorizeze (persoana fizica autorizata/ întreprindere individuala) în termen de 15 zile lucrătoare de la data primirii „Notificării beneficiarului privind selectarea Cererii de Finanțare şi semnarea contractului de finanțare/persoană fizică autorizată/Întreprinderi individuale/ Întreprinderi familiale/ Societate în nume colectiv/ Societate în comandită pe acțiuni/ Societate cooperativă agricolă/ Cooperativă agricolă/ a căror exploatație este situată pe teritoriul tarii, are o dimensiune egală sau mai mare de 2 UDE şi care este înregistrată în Registrul unic de identificare / Registrul agricol, al căror obiect principal de activitate este domeniul agricol care fac dovada că veniturile din activitățile agricole reprezintă cel puțin 50% din total venituri din exploatare.

Date de contact si informații: Informatii detaliate cu privire la accesarea și derularea Masurii 41.121 sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent măsurii din PNDR care poate fi disponibil în format electronic pe site-ul www.apdrp.ro , de pe pagina de internet www.podgoriapanciu.ro, sau pot fi obținute la sediul GAL din Tifesti în varianta electronica (CD/DVD) sau pe suport tipărit, zilnic între orele 10.00-15.00. precum și la telefon 0371/00.47.46.

Toate documentele justificative în conformitate cu cerințele Ghidului Solicitantului pentru Măsura 121, in vigoare la data lansării prezentei sesiuni, si ale Fisei Măsurii din PNDR sunt disponibile în format electronic pe site-ul www.apdrp.ro

Asociația Grupul de Acțiune Locală Podgoria Panciu
VIOLETA CHIRIAC

GAL Podgoria Panciu logo footer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.