Colegiul Naţional “Al.I.Cuza”, pentru a treia oară gazda proiectului naţional HOLA!

Colegiul National “Al.I.Cuza” a gazduit pentru a treia oara proiectul national de dezvoltare personala pentru liceeni-HOLA!, proiect derulat de Asociatia YouthAcademy Romania.

Pe parcursul week-end-ului 8-9 decembrie,30 de participanti au avut posibilitatea sa invete despre project management,comunicare,public speaking,creativitate si buget si vanzari,prin ateliere de lucru(workshop-uri) si activitati distractive de educatie non-formala.Elevii au fost foarte deschisi acestui proiect si l-au primit cu caldura si curiozitate,mai ales ca de aceasta data,proiectului s-au alaturat si participanti din alte judete.

“Ne-am straduit mult ca munca noastra sa se vada la sfarsitul celor doua zile de workshop si cred ca munca ne-a fost rasplatita cum se cuvine de incantarea si entuziasmul participantilor nostri.”,au sustinut coordonatoarele echipei de organizare,eleve in clasa a XII-a ,Emanuela Manolache si Raluca Jugaru.

“HOLA! Si-a gasit cu siguranta o casa pe masura in liceul nostru si ne simtim mandre sa stim ca schimbarea o putem produce si prin acest nou tip de educatie-educatia non-formala.” Au mai afirmat acestea.

Comunicat primit de la CNC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.