Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” Focşani propune proiectul “A doua şansă pentru viaţă”

Proiectul “A doua şansă pentru viaţă” iniţiat de Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” Focşani , în parteneriat cu Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea şi DGASPC Vrancea se adresează tinerilor infestaţi cu HIV de la Centrul “Sf. Maria” din Goleşti, judeţul Vrancea.

A treia întâlnire din acest proiect va avea loc la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea, joi, 10 martie 2011, la ora 17.30, când elevii voluntari de la Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” Focşani, coordonaţi de dna prof. Teodora Bentz împreună cu bibliotecarii vor încerca să le ofere tinerilor de la Centrul “Sf. Maria” o după amiază de neuitat.

Hypermarket-ul Carrefour va întregi bucuria tinerilor oferindu-le daruri de primăvară care să îndulcească această după-amiză şi care, alături de poveştile, filmele, cântecele la chitară şi orgă, pizza, sucul şi prăjiturile vor înlătura bariere de comunicare şi relaţionare contribuind la integrarea acestor tineri în activităţi educative şi recreative.

Acest proiect îşi propune conştientizarea de către elevi a importanţei voluntariatului pentru comunitate şi implicarea activă în ajutarea unei categorii defavorizate, precum şi obţinerea unor efecte psihologice pozitive asupra tinerilor de la Centrul “Sf. Maria” din Goleşti.

Comunicat primit de la Biblioteca Judeteana “Duiliu Zamfirescu” Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.