Codruţ Balaş: “În pană de idei, candidatul USL Ciprian Nica susţine programul ARD”

Codruţ Balaş (dreapta)

Potrivit unui articol din presa locală (vezi AICI) , la sfarsitul saptamanii trecute Ciprian Nica a avut o idee: cum sa protejeze cetăţenii care nu-şi mai pot plăti ratele la creditele angajate. Numai că, în această problemă, candidatul Nica s-a inspirat din programul lui Codruţ Balaş, candidatul ARD la Colegiul 1 Senat.

Pe 9.11.2012, pe site-ul www.codrutbalas.ro era publicat, sub titlul „De ce candidez” programul politic al candidatului ARD Codruţ Balaş, la pct.I figurând iniţiativa de susţinere a Legii falimentului personal, blocată în Parlament de USL (vezi AICI). Acelaşi program apare şi pe broşurile tipărite de candidatul ARD Codruţ Balaş şi distribuit în teritoriu.

De aici înţelegem că: dl. Nica ori e în pană de idei, ori a priceput că programul politic al ARD are şanse mai mari să devină realitate, ori că spiritul plagiatorului şef Victor Ponta a început să pogoare asupra supuşilor săi. În orice caz, dacă dl. Nica nu ştia, USL nu va susţine niciodată o astfel de iniţiativă.

Dovada e AICI.

Şi uite cum l-am prins pe dl. Ciprian Nica şi cu un mic furt de idei, şi cu o mare minciună plasată alegătorilor. Nu-i aşa că e frumos în campanie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.