Claudiu Alin Dobre, noul preşedinte al TNL Focşani

Tinerii liberali din municipiul Focsani și-au desemnat sâmbătă, 1 februarie 2014, în cadrul Adunării Extraordinare de Alegeri, ce a avut loc în Sala Mică a Ateneului ”Maior Gh. Pastia”, un nou președinte și membrii Biroului Politic Municipal.

Astfel, în fruntea Biroului Municipal al Tineretului Național Liberal Focșani a fost ales Dobre Claudiu Alin, alături de 5 vicepreședinți și 9 membri ce formează actualul birou, după cum urmeză:

– Dima Nelida Nicoleta, – Dumitrache Ionica, – Obrejan Dan, – Bîrsan Ioana, – Anghel Marian, – Buzăianu Cosmin, – Bellu Tomas, – Vulcan Nina, – Jipa Cristina, – Avram Horia, – Pitulac Claudia, – Dirilie Alin, – Culiță Adrian, – Butnaru Marius.

În cadrul aceleași Adunări de Alegeri a avut loc lansarea candidaților TNL Vrancea în proiectul “10 pentru Europa”, avându-i ca protagoniști pe Diana Elena Stan, Daniel Tomas Bellu și Cătălin Profir. Zece tineri pe listele unui partid la alegerile europarlamentare – este un proiect unic pe scena politică românească și europeană, atât prin rezultat cât și prin modalitatea transparentă și inovativă de alegere a candidaților.

Competitorii se vor întrece prin evenimente locale pe teme privind politicile de tineret europene sau managementul fondurilor europene, concursul culminând cu marea finală din 5 aprilie, un eveniment-concurs cu 7 000 de spectatori, care va avea loc la Romexpo şi la care vor participa 20 de finalişti ce se vor întrece prin probe de public-speaking, dezbateri față în față sau teste de cultură generală despre Uniunea Europeană.

Au participat la eveniment, alături de tinerii liberali, membri ai Biroului Politic Teritorial PNL și membri din cadrul Biroului Politic Municipal al PNL.

TNL Focsani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE