CITIŢI ŞI VĂ CRUCIŢI, apoi DISTRIBUIŢI. Să nu-i lăsăm pe politicieni să facă din copiii noştri cobaii lor!

Mihai Aldea preotPărintele Mihai Andrei Aldea a scris pe Facebook un “manifest” de un adevărat tulburător şi incontestabil, despre ultima aberaţie a politicienilor. Aceştia se pregătesc să impună vaccinarea obligatorie a copiilor, cu 8 tipuri de vaccin, fără a ţine cont de drepturile fundamentale prevăzute în Constituţia României, dar şi de o serie de argumente logice, de bun simţ, cel mai elocvent fiind următorul: politicienii vor să interzică accesul copiilor nevaccinaţi în şcoli pentru că ar reprezenta un pericol pentru ceilalţi, adică pentru copiii vaccinaţi. Păi dacă sunt vaccinaţi cei care acceptă vaccinurile, înseamnă că nu există nici un risc să ia boala de la cei nevaccinaţi. Că doar de aceea au fost vaccinaţi. Sau, deşi vaccinaţi, în realitate nu sunt protejaţi? Şi atunci de ce să-i mai vaccinăm?

Părintele Mihai Andrei Aldea spune un lucru tulburător: “civilizaţia” europeană este una profund schizofrenică! Citiţi, integral, postarea părintelui şi puneţi umărul la deşteptarea oamenilor de lângă voi. Altfel, copiii noştri vor deveni, mai mult decât sunt în prezent, cobaii politicienilor. Politicieni care au observat că a scăzut numărul celor vaccinaţi şi, implicit, veniturile companiilor farmaceutice la acest capitol. Şi atunci de unde să-şi mai ia comisioanele?

Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea: Se vede tot mai puternic faptul că Uniunea Europeană şi aliaţii ei constituie o civilizaţie profund schizofrenică.

(…) O altă formă a schizofreniei profunde se vede în politica dementă a vaccinurilor:

Se încearcă impunerea unor legi care să interzică intrarea în comunitate a celor care nu şi-au făcut vaccinurile hotărâte de politicienii cu pregătire medicală. Motivul invocat este că ar pune în primejdie ceilalţi copii! Păi dacă vaccinurile IMUNIZEAZĂ, cum pot fi puşi în primejdie copiii vaccinaţi de către cei nevaccinaţi???

Şi dacă minorităţile trebuie protejate, care este protecţia dată de stat minorităţii care se opune vaccinului?

O altă formă a schizofreniei profunde se vede atât în politica dementă a vaccinurilor, cât şi în politica dementă a DES şi CS (Dosarul Electronic de Sănătate şi Cardul de Sănătate):

1. Deşi atât DES cât şi CS au fost făcute cu cheltuieli URIAŞE din banii contribuabililor, Guvernul şi alte oficialităţi PRETIND că sunt gratuite… Şi mass-media preia minciuna neruşinată fără nici o tresărire de raţiune sau bun-simţ.

2. Deşi realizarea DES încalcă legislaţia privitoare la administrare datelor personale şi alcătuirea bazelor de date (electronice), nimeni nu-i bagă în puşcărie pe infractorii care au elaborat, aprobat, implementat şi susţinut proiectul.

3. Autentificarea în DES se face uşor pe baza CNP-ului aflat pe buletin sau cardul de identitate. Ceea ce face COMPLET INUTILĂ emiterea Cardului de Sănătate. Şi totuşi s-au plătit milioane şi milioane de euro din buzunarul cetăţenilor pentru acest card, şi se vor mai plăti şi mai departe.

Ca şi la schimbarea bordurilor, şi aici se vor inventa mereu motive pentru un alt CS, cu toate cheltuielile şi comisioanele aferente.

4. Deşi atât ca cetăţean, în general, cât şi ca plătitor de taxe, în special, românul (europeanul) ar trebui să hotărască liber în privinţa politicilor de sănătate, statul (sau Uniunea Europeană) caută să impună în forţă vaccinări şi alte tratamente care constituie o agresiune de tip nazist asupra persoanei. Sub pretextul dement al sănătăţii.

Culmea mârşăviei o constituie pretenţia grijii faţă de copii, cu toate că se fac eforturi uriaşe pentru contracepţie, avort “sigur” şi, într-un cuvânt, pentru scăderea natalităţii.

Sunt doar câteva exemple, dintr-un potop de exemple, care ne arată că democraţia, în forma ei euro-americană, este o păcăleală mizerabilă.

Desigur, se poate spune că cel puţin avem libertatea cuvântului.

Dar la ce foloseşte libertatea cuvântului atunci când lipseşte libertatea de mişcare şi lucrare?

La ce foloseşte libertatea cuvântului când eşti legat în lanţuri?

Pentru că, realist sau nerealist, cum oi fi sau oi părea, eu văd că omul de astăzi este tot mai mult înlănţuit de autorităţi. Care nu se văd în slujba cetăţeanului, ci se văd stăpânii lui.

Alegerile au devenit mascarade, referendumurile sunt ori consultative, ori repetate până dau rezultatul dorit de politicieni.

Poate greşesc… M-aş bucura!

Doar că văd, tot mai mult, cum criza imigranţilor (din punctul meu de vedere intenţionată şi dirijată de conducerea UE şi SUA) este folosită ca pretext pentru a introduce tot mai mult infracţiunea opiniei personale: zici ca politicienii sau eşti pedepsit! Tu, copiii tăi, familia ta.

Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE