Ciprian Nica: ”Voi iniţia un proiect legislativ prin care Statul Român se obligă să înfiinţeze, în mediul urban, o creşă/grădiniţă la fiecare 5.000 de locuitori”

Voi iniţia un proiect legislativ prin care Statul Român se obligă să înfiinţeze, în mediul urban, o creşă/grădiniţă la fiecare 5.000 de locuitori pentru a sprijini familiile tinere cu copii.

 

Articol preluat de pe Facebook.com/Ciprian Nica

3 Responses to Ciprian Nica: ”Voi iniţia un proiect legislativ prin care Statul Român se obligă să înfiinţeze, în mediul urban, o creşă/grădiniţă la fiecare 5.000 de locuitori”

 1. danb 25/11/2012 at 01:26

  Hai ca acum mai venim de-acasa. Deci in sfarsit avem si noi un candidat la Vrancea care stie la ce foloseste Parlamentul, respectiv sa se conceapa, depuna si sa se voteze proiecte de legi. Mai sunt 3 saptamani de campanie, poate pana la sfarsit isi dau seama si ceilalti candidati la ce functie candideaza si ce presupune aceasta functie, in special Postolache si Bazna, care par ca vor s-o ia pe urma lui Trasculescu dupa declaratiile pe care le fac.

  Răspunde
 2. Ioana_vlad@yahoo.com 25/11/2012 at 13:12

  Ciprian Nica este un parlamentar experimentat si va reusi sa initieze o astfel de propunere. Daca va uitati pe statistici veti descoperi faptul ca Romania sta prost si la capitolul prescolarilor care ar trebui sa mearga la gradinita. In UE aproape 90% din copii merg la gradinita, iar la noi merg 70% in mediul urban. In rural statisticile sunt si mai ingrijoratoare. Deci suntem sub media europeana si la acest capitol. Felicitari lui Ciprian Nica pentru aceasta initiativa. Are votul meu

  Răspunde
 3. ionela 25/11/2012 at 13:35

  felicitari pentru initiativa! este mai mult decat laudabila. e greu sa nu ai cu cine lasa copilul sau mai rau sa il lasi cu o bona, nesupravegheata, care uneori numai bona nu e!
  aveti sprijinul meu domnule NICA!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.