Ciprian Nica: ”Un guvern responsabil sprijină mediul de afaceri!”

Deputatul PSD de Vrancea Ciprian Nica apreciază că măsurile economice luate de Guvernul condus de Victor Ponta sunt dovada de care românii au nevoie pentru a conştientiza seriozitatea şi devotamentul membrilor USL faţă de cetăţeni. „Faptul că lucrurile intră în normalitate în România, o dată cu instalarea guvernului USL, nu este o poveste, ci o realitate.

Realitate care se concretizează prin măsuri de stimulare economică, de creare de noi locuri de muncă în vederea concretizării unui climat de stabilitate pentru toţi românii”, este de părere parlamentarul PSD de Vrancea.

În context, deputatul Ciprian Nica consideră cu adevărat oportună pentru mediul de afaceri măsura Guvernului USL care vizează plata TVA la încasare pentru firmele cu cifra de afaceri de maximum 500.000 euro doar dacă plăţile se fac prin intermediul sistemului bancar.
Această decizie arată determinare! Iată cum, că în perioadă de criză, un guvern responsabil poate lua măsuri care să îmbunătăţească starea firmelor şi să le ofere acestora acea gură de oxigen de care au nevoie.

În acelaşi timp, măsura este menită să ducă şi la diminuarea evaziunii fiscale, să elimine posibilitatea rambursărilor ilegale de TVA pentru societăţile comerciale din această categorie şi să deblocheze mediul de afaceri.

„Iată că se poate ca un guvern să plece urechea şi la doleanţele întreprinzătorilor, să aibă un dialog cu aceştia şi împreună să găsească soluţiile cele mai bune. După ani de zile de ignoranţă, după ani de zile în care toţi am auzit poezia PDL: <>, Guvernul Ponta are curajul să se implice activ pentru sprijinirea mediului de afaceri din România”, susţine Ciprian Nica.

Biroul parlamentar al deputatului PSD Ciprian Nica

4 Responses to Ciprian Nica: ”Un guvern responsabil sprijină mediul de afaceri!”

 1. ion 18/07/2012 at 01:38

  oare a precizat nica ca este doctor ?

  Răspunde
 2. antonescu 18/07/2012 at 15:21

  nica este un fel de catalin voicu, mana in mana cu t…e florin stoica de la panciu, magistrat… dar pe astia nu ii vede nimeni, ca au protectie de la tatucul judetului !

  Răspunde
 3. NICA=NIMICA:))) 23/07/2012 at 15:57

  NICA nu va fasze chiar nimika !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.