Centrul Focșaniului a fost transformat în bazar de către administrația PSD. Senatorul liberal Cătălin Toma a taxat decizia Primăriei Focșani

FOTO: Bazar în centrul Focșaniului.

Zilele trecute, locuitorii urbei de pe Milcov au avut neplăcuta surpriză să constate că în plin centrul Focșaniului, în fața Bisericii Sf. Ioan Botezătorul, a Monumentului Unirii și a Ateneului Popular, zeci de comercianți de chiloți, sutiene, șosete și role de hârtie igienică și-au amplasat tarabele pentru a-și vinde produsele. Reacțiile oamenilor care-și doresc un Focșani civilizat nu au întârziat să apară, comentariile negative la adresa municipalității fiind des întâlnite pe rețelele de socializare.
Politicienii din opoziție au luat și ei act de faptul că Focșaniul are din nou de suferit la capitolul imagine. ”Nu este prima oară când în centrul reședinței de județ se întâmplă așa ceva. Pentru câteva sute de euro taxe cerute comercianților, s-a permis transformarea centrului municipiului în târg de șosete și chiloți. Pe de o parte la buget au intrat câteva sute de euro probabil, pe de altă parte se pierd mii sau zeci de mii de euro de la potențiali turiști care ar vizita Focșaniul dar care renunță tocmai din pricina unor decizii eronate ale administrației PSD”, a precizat președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.