Centenarul Unirii Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Regatul României, aniversat la Odobești

Primăria și Casa de Cultură din Odobești vă invită joi, 29 noiembrie 2018, la aniversarea Centenarului Unirii Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Regatul României, act istoric realizat pe 1 Decembrie 1918, la Alba-Iulia. Evenimentul este și ocazia pentru autoritățile locale de a organiza în premieră un bilanț al Centenarului, din punct de vedere al evoluției instituțiilor publice și a dezvoltării Orașului Odobești în ultima sută de ani.

Reprezentanții instituții publice vor prezenta, pe scurt, punctual, într-un cadru festiv, dinamica instituțiilor din Odobești între 1918 și 2018. Manifestarea se va desfășura în parteneriat cu Poliția Orașului Odobești, DGASPC Vrancea, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu”, Liceul Tehnologic, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație, Grădinița Publică, Clubul Copiilor, Comunitatea Evreilor din Vrancea și Biserica locală.

Sunt așteptați reprezentanți ai mediului de afaceri din localitate, foști directori ai instituțiilor publice și cetățenii orașului care doresc să sărbătorească împreună acest moment pentru care acum un secol, zeci de mii de tineri și-au dat viața pe fronturile din Primul Război Mondial. Manifestarea va avea loc la ora 10, în Sala de lectură a Bibliotecii Publice, din strada Libertății nr 124.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.