Cazul Andrei Plăcintă. Motivarea judecătorilor care l-au condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare

Plăcintă jr. a făcut-o şi pe barmanul aseară, la Balul Sorste, după ce a lucrat într-o pizzerie, la Bucureşti, în vara acestui an

Andrei Plăcintă

Fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă dispreţuieşte viaţa semenilor săi şi a încercat să arunce vina asupra victimelor. Aşa şi-au motivat judecătorii Curţii de Apel Bucureşti decizia de a-l condamna pe Andrei Plăcintă la patru ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru tentativă de omor, informează www.realitatea.net.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti arată că Andrei Plăcintă a trecut cu maşina peste o persoană căzută la pământ, de mai multe ori, prin executarea de manevre succesive în faţă şi în spate. Asta, în seara zilei de 6 decembrie 2010, când, în urma unei certe cu iubita sa, mai mulţi martori oculari au încercat să o apere pe fată.

“Curtea constată că inculpatul a negat constant săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, în ciuda existenţei unor probe clare de vinovăţie, oferind explicaţii neplauzibile, neasumându-şi în nici un mod săvârşirea faptei în urma căreia a pus în pericol viaţa mai multor persoane, dovedind dispreţ faţă de valoarea socială fundamentală care este viaţa omului”, se arată în Încheierea Curţii de Apel Bucureşti.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/motivarea-in-cazul-andrei-placinta-dispretuieste-viata-semenilor-sai_1151607.html#ixzz2PWHsgwH3

2 Responses to Cazul Andrei Plăcintă. Motivarea judecătorilor care l-au condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare

 1. danb 05/04/2013 at 03:00

  Neavand nicio treaba cu Placinta pot totusi sa constat ca judecatorii parca sunt cazuti de pe alta planeta. Deci ei afirma ca Andrei Placinta in situatia respectiva a trecut cu masina de mai multe ori prin manevre inainte-inapoi peste un om cazut cu intentia de a-l ucide. Pai sa-l vad eu pe cel mai rece criminal din lume, cel mai dur care exista, care in conditiile unei multimi urlatoare care ameninta sa-l linseze, se aseaza frumos in scaun, isi pune centura, isi fixeaza oglinzile dupa care perfect calm trece de mai multe ori peste corpul cazut. Alooo !? Unde il gasesc ei pe tipul asta ? Aceasta decizie arata o profunda necunoastere a naturii umane sau o decizie eminamente politica. Mie mult mai probabil mi se pare ca Placinta a intrat in panica, a incercat sa scape cumva de acolo si nici macar nu si-a dat seama ca e cineva sub masina.

  Răspunde
  • Titi 05/04/2013 at 13:05

   corect punctat danb. placinta jr e victima ca e maica-sa in politica……..o decizie aberanta a judecatorilor

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.