Căutătorii de Povești poposesc la Brăila – Lansarea primei cărți dedicate bibliotecilor publice din România, în prezența co-autorului Radu Paraschivescu, la Brăila

Cum ar fi să citești poveștile bibliotecilor din România într-o singură carte? Patru autori, Radu Paraschivescu, Vlad Petreanu, Cătălin Ștefănescu și Irina Păcurariu, semnează primul volum dedicat bibliotecilor publice din România.

Vă invităm luni, 10 decembrie, ora 12:00, la Sala de Conferințe a Teatrului „Maria Filotti” din Brăila, Str. Mihai Eminescu, Nr. 2, să descoperiți povești adevărate, pline de culoare și personaje pitorești, la evenientul de lansare al primei cărți dedicate bibliotecilor publice din România, scrise de Irina Păcurariu, Cătălin Ștefănescu, Radu Paraschivescu și Vlad Petreanu.
Evenimentul va beneficia de prezența dlui Radu Paraschivescu, a dlui Scott Andersen, director adjunct al programului Biblionet, eroi ai poveștilor și bibliotecari din regiune.

Despre carte
Volumul „Căutătorii de Povești” este rezultatul primei campanii de promovare a bibliotecilor publice din România, care a consemnat schimbările și efectele în comunitate datorate dezvoltării bibliotecilor publice locale.

Campania este inițiată de programul Biblionet, o investiție de 26,9 milioane de dolari în România pe o durată de 5 ani și care își propune facilitarea accesului la informație prin introducerea tehnologiei moderne în bibliotecile publice. Prin acest program, până la finalul anului, peste 2.000 de biblioteci vor fi dotate cu peste 9.441 de calculatoare și echipamente aferente.

Aştept confirmarea dumneavoastră la datele de contact din semnatura de mai jos.
Toate cele bune,
Silvia Jalea, PR Executive

4th, Teodor Stefanescu St. Bucharest 3

T +40-21-210.44.61

F +40-21-210.44.63

M+40-0745 509 822

http://www.pr.gmp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.