Câte E-uri are o ciocolată? O9atitudine a efectuat un studiu comparativ!

A.N.P.C.P.P.S. Romania a comparat pentru tine ciocolata pe care o gasesti pe piata romaneasca. Astfel, am verificat etichetele mai multor ciocolate, din punct de vedere al ingredientelor pe care le au mentionate. Afla din tabel E-urile care sunt in ciocolata pe care o consumi si invata sa cumperi un produs in cunostinta de cauza.

Descarca tabelul de pe acest link si afla exact cate E-uri contin produsele pe care le achizitionezi! Verifica, de asemenea, ce continut caloric si ce proteine, glucide, lipide, lipide saturate si sodiu au ciocolatele preferate de tine.

Fii un consumator informat si utilizeaza informatiile pe care le ai la indemana, chiar pe eticheta!

Ajuta-ne sa te ajutam!

Informeaza-te inainte de a cumpara un produs pentru a sti exact ce anume consumi! Mai mult, Asociaţia Naţionala pentru Protectia Cosumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania iti pune la dispozitie website-ul e.o9atitudine.ro, accesibil de pe computer sau telefonul mobil. Prin intermediul acestuia, poti afla usor ce tip de E-uri (conservanti, aditivi etc.) contin produsele pe care le achizitionezi!

Pentru mai multe informatii despre acest studiu de piata pe etichetele ciocolatelor, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

One Response to Câte E-uri are o ciocolată? O9atitudine a efectuat un studiu comparativ!

  1. Pingback: Aparitii mass-media | A.N.P.C.P.P.S.Romania – Asociatie de Consumatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.