Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea: ”Se impune de urgență demisia lui Dragnea” & ”Oprișan să repare drumul județean 205 N, de la Jariștea, nu să dea 7 miliarde pe un sistem audio-video la CJ”

Senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma, a susținut astăzi o conferință de presă în care a solicitat demisia președintelui PSD Liviu Dragnea, din fruntea Camerei Deputaților. ”Este inadmisibil ca al 3-lea om în stat să fie condamnat cu executare și să rămână în funcție. Aduce un mare deserviciu de imagine României și dă un prost semnal către toată societatea românească”, a precizat Cătălin Toma. Acesta a tras un semnal de alarmă cu privire la modificările pe care PSD și ALDE vor să le facă în domeniul justiției, dar și în ceea ce privește Codul administrativ. ”Politizarea funcțiilor și posibilitatea numirii în funcții importante, precum cea de prefect, a unor persoane fără experiență sau cu condamnări penale mai vechi, reprezintă un veritabil atac la modul în care instituțiile publice vor funcționa. Nu ne putem face că nu vedem acest lucru”, a precizat senatorul liberal.

Președintele PNL Vrancea s-a referit și la aspectele care țin de proasta guvernare PSD & ALDE, instabilitatea fiscală și joaca de-a legislația ducând la efecte nocive pentru români. ”Un exemplu este ceea ce se întâmplă acum cu ratele bancare ale românilor, cu ROBOR care crește ca Făt-Frumos – 3,09% astăzi – astfel încât un vrâncean cu credit imobiliar a ajuns să plătească o rată lunară de 2350 de lei, față de 1950 de lei în august anul trecut. Toată bâlbâiala guvernării se traduce în inflație galopantă și, automat, în scăderea puterii de cumpărare a românilor”, a punctat Cătălin Toma.

Acesta a ținut să-și anunțe și dezaprobarea față de modul în care administrația PSD condusă de baronul Oprișan cheltuie banul public. ”Am aflat că vrea să dea 7,6 miliarde de lei vechi pe un sistem audio-video cu vot electronic în Consiliul Județean. Cu banii ăștia putea să înceapă refacerea drumului județean 205 N care trece prin Jariștea”, a încheiat senatorul vrâncean.

One Response to Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea: ”Se impune de urgență demisia lui Dragnea” & ”Oprișan să repare drumul județean 205 N, de la Jariștea, nu să dea 7 miliarde pe un sistem audio-video la CJ”

  1. LUCIAN 26/06/2018 at 23:52

    dl o sa va faca portofel drumul la Jaristea ,cum si partidul care il conduceti a pus bec si la mine la poarta de 30 de ani tin cu dreapta acum fac precum zice biblia ,,, TE LEPEZI DE SATANA ,, SI EU AM ZIS DA MA LEPAD ASA VA TREBUIE CA VA VEDETI INTERESELE SI NOI BATRINI STAM IN BEZNA MAI RAU CA PE TIMPIL COMUNISTILOR, ATUNCI AVEAM BEC SI LUMINA ACUM MI LA DAT JOS DE PE STILP SI MA ROG DE BURATINO SA TRAGA BEC RUSINE .
    POATE O SA DATI DRUMU LA COMENTARIUL ACESTA .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.