Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea: ”PSD și Liviu Dragnea duc România spre dezastru, prin politici guvernamentale falimentare.”

În mai puțin de un an de la preluarea guvernării alături de ALDE, PSD se poate ”lăuda” că a redus investițiile cu aproape 35%, dar și cu faptul că deficitul bugetar a ajuns să fie triplat.

În materie de decizii economice, fiscale și juridice, PSD și-a dat cu stângul în dreptul, iar de promisiunile electorale s-a ales praful. Bilanțul pe care Liviu Dragnea a anunțat că se pregătește să-l prezinte în fața social-democraților va fi însă ”coafat”. Chiar și așa, românii simt pe propria piele ce înseamnă ca PSD să se afle la putere, astfel că anunțurile liderilor roșii nu pot fi primite decât cu huiduieli.

Cifrele reale publicate de Ministerul Finanțelor Publice sunt foarte clare: 5,1 miliarde de lei deficit bugetar în primele 7 luni ale anului 2017 și scăderea investițiilor cu aproape 35%, în condiții de creștere economică. Numai PSD putea tripla deficitul în această situație și putea să-și bată joc de investițiile din România!

PSD preferă un stat captiv, izolat internațional, subjugarea justiției și cât mai mulți asistați sociali pe care să conteze la alegeri. Solicit ferm PSD-ului să dea drumul la investiții, să lase justiția în pace și să reducă deficitul bugetar.

Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE