Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea, mesaj de Ziua Justiției: ”Politicienii nu trebuie să se ascundă în spatele imunității parlamentare”

”Astăzi sărbătorim pentru al 15-lea an consecutiv Ziua Europeană a Justiției. Consider că este un bun prilej să reflectăm la rolul foarte important pe care îl are justiția în România, în contextul unor evenimente socio-politice din ce în ce mai complicate.

Inițiativa sărbătoririi zilei de 25 octombrie a aparținut Consiliului Europei și Comisiei Europene, cele două entități dorind să transmită un mesaj de apropiere a justiției față de oameni. România are nevoie de o justiție independentă, inatacabilă politic, iar toți cetățenii țării noastre trebuie să aibă un acces facil la ea. Totodată, niciun politician nu trebuie să se ascundă în spatele vreunei imunități. Să fim, cu toții, egali în fața justiției, în fața legii!”

Senator Cătălin Toma, președinte al PNL Vrancea

One Response to Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea, mesaj de Ziua Justiției: ”Politicienii nu trebuie să se ascundă în spatele imunității parlamentare”

  1. FM 01/11/2017 at 20:49

    Foarte adevarat acest articol! Imi place foarte mult gandirea domnului Catalin Toma. Mult succes in ceea ce faceti!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE