Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea: ”Am solicitat SGA detalii despre proiectele care se vor derula, după solicitările permanente pe care le-am făcut în anii precedenți!”

Astăzi „am aflat cu stupoare”, așa cum își încep scrisorile deschise cei doi corifei pesediști cunoscuți în vreme de pandemie doar pentru „talentul” scriitoricesc, că baronul a făcut intervenții pentru ca Guvernul să acceseze bani din Fondul Solidaritatea al Uniunii Europene, pentru niște lucrări de îndiguire. De povești oprișănești suntem sătui. #FAPTELE spun cu totul și cu totul altceva. De când sunt parlamentar, împreună cu deputatul Ion Ștefan, am depus o serie de amendamente la legea bugetului, de fiecare dată aflându-se între ele unele referitoare la acordarea de bani pentru realizarea unor apărări de mal și alte lucrări cu rol de protecție a unor localități. De #FIECARE dată amendamentele au fost respinse fără drept de apel, încă din comisii, fără a fi dezbătute, împotriva lor votând #TOȚI parlamentarii Psd de Vrancea, la comanda lui Oprișan, lucru demonstrabil de stirile vremii

Am adresat o solicitare către Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea pentru a afla ce lucrări sunt în desfășurare și de unde provin banii pentru ele. Am aflat că în momentul de față s-au demarat proceduri de achiziție publică pentru trei lucrări, în valoare totală de 64,95 milioane lei, fără TVA, iar banii au fost alocați în 2020 cu sprijinul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Mai mult, tot pentru anul 2020, au fost propuse lucrări de reprofilare și regularizare pe albiile a încă cinci râuri și pârâuri.
Prin urmare, minciuna pesedistă are picioare scurte și vor deconta acest lucru la alegeri.

Comunicat din partea senatorului PNL Cătălin Toma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.