Cătălin Toma, senator PNL: ”Câte agenții regionale a înființat Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri?”

Ieri, în Parlament, senatorul liberal de Vrancea Cătălin Toma i-a adresat o întrebare ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Gheorghe Șimon, cu privire la înființarea agențiilor regionale de atragere a investițiilor. Aceste agenții sunt trecute în programul de guvernare al PSD, iar beneficiari ar trebui să fie mediul de afaceri, autoritățile publice regionale și locale.

Pentru mediul de afaceri efectele ar fi legate de identificarea oportunităților de investire de la nivel local și de realizarea unor proiecte de investiții. Cum PSD nu s-a arătat deloc interesat de susținerea mediului de afaceri și a celui economic, ci a ”faultat” întreprinzătorii punându-le bețe în roate în acest an, mi s-a părut firesc să-l întreb pe ministrul Șimon câte agenții regionale s-au înființat în 2017? Deși intuiesc răspunsul pe care-l voi primi, aștept cu nerăbdare poziția Ministerului Economiei, Comerțului și a Mediului de Afaceri, pentru a-l împărtăși românilor”, a precizat senatorul Cătălin Toma într-o postare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.