Cătălin Toma, la Nașul TV: ”Opoziția trebuie să reacționeze. Societatea civilă trebuie să reacționeze. Doar uniți vom putea schimba ceva”

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a vorbit aseară, la Nașul TV, despre ordonanța anti-justiție dată de Guvernul PSD-ALDE, ordonanță publicată mișelește, noaptea târziu, în Monitorul Oficial.

Opoziția și societatea civilă trebuie să protesteze față de decizia Guvernului în cel mai ferm mod posibil. O majoritate nesănătoasă a ajuns la putere și acum are curaj pentru că are majoritate în Parlament. Trist dar adevărat… Eu sunt convins că societatea civilă va reacționa și mai puternic în zilele următoare, pentru că este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în această seară”, a precizat Toma.

3 milioane de români au votat PSD pe 11 decembrie, însă nu au știut ce-i așteaptă. PSD și ALDE au ajuns la putere și, în loc să facă ceea ce trebuie, ceea ce au promis, au ajuns să grațieze, să amnistieze. Este o rușine ceea ce se întâmplă în România în acest moment”, a mai adăugat Cătălin Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE