Cătălin Stancu: „Guvernul Boc se pregăteşte să dea iar cu bâta în baltă în ceea ce priveşte învăţământul”

Guvernul Boc se pregateste sa dea iar cu bita in balta in ceea ce priveste invatamintul. Dupa ce le-a facut salarii de rahat majoritatii cadrelor didactice, executivul propune pentru 2012 un buget de doi lei Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, mai mic si decit cel de anul acesta. Asta da strategie pentru viitorul tarii!

* De multi ani procurorii vrinceni primesc tot felul de laude de la superiorii lor. Raminem, insa, cu o nelamurire: sunt laudati si cei care se ocupa, direct sau prin intermediari, de anumite fapte pe care ei le ancheteaza (bisnituri onorabile, ce mai!), precum camataria, protejarea “smecherilor”, traficul de masini si alte produse etc? Pentru ca observam ca unii din procurorii astia “intreprinzatori” sunt apreciati si chiar promovati!

* Sapunaru (nu stim daca din proprie initiativa) il promoveaza tare in ultima vreme pe un cunoscut jucator de pe … piata judeteana, ginerele socrului sau, pe nume Laur Tigaeru Rosca. Vrea sa il puna chiar presedinte la organizatia Focsani si, apoi, sa candideze, eventual, pentru vreo functie publica.

Mai ales ca proaspatul politician-jucator a revenit, intarit, la firmele socrului, dupa o vacanta binemeritata petrecuta pe meleaguri exotice (ex – Thailanda) in compania prietenului sau de la Politia Rutiera, Viorel Gheorghe. Au fost impreuna, ca doi gugustiuci. Unde mai pui ca omul are si acceptul lui Marian…

* Se observa din ce in ce mai mult ca astia care conduc PDL Vrancea se comporta, in anumite, privinte, precum PSD Vrancea pe vremea cind partidul rosu era mare si tare in guvernarea Nastase. A nu se intelege ca acum PSD nu mai e mare si tare prin Vrancea…

Doar se trag din aceeasi seva! Un exemplu il reprezinta atitudinea fata de jurnalisti. Le uram “succesuri”! Tuturor!

* Tot suntem la capitolul atitudine fata de jurnalisti. Seful PNL Vrancea vede, de cind sta strins imbratisat cu eminenta cenusie a PSD din PNL Vrancea (Kanty Popescu), numai ziaristi portocalii in jurul sau. Doar cei de la monitorul lui Marean sunt buni pentru el.

Asta era si visul lui Nini de citiva ani: sa-l dea de bine ziarul “inamicului” sau politic! I s-a indeplinit!

Articol preluat de pe blogul jurnalistului Cătălin Stancu

0 Responses to Cătălin Stancu: „Guvernul Boc se pregăteşte să dea iar cu bâta în baltă în ceea ce priveşte învăţământul”

  1. ing. Ulise Grosu 16/11/2011 at 10:26

    Fara comentarii !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE