“Casa clovnului”, locul de joacă unde părinţii îşi pot lăsa copiii şi pleca la plimbare

În Focşani s-a deschis cel mai nou spaţiu de joacă în care părinţii îşi pot lăsa copiii fără nici o grijă atunci cînd au diferite probleme de rezolvat. “Casa clovnului” reface atmosfera de basm a copilăriei, unde micuţii se pot juca fără a resimţi lipsa părinţilor, datorită faptului că se află în permanenţă sub atenta supraveghere a celor doi profesori care au avut această iniţiativă.

În tractorul uriaş, pe trambulină, în tobogan sau în piscina cu mingi, cei mici au toate condiţiile pentru a se distra în voie timp de cîteva ore. În acest timp, părinţii lor pot merge la cumpărături, la o întîlnire de afaceri sau pur şi simplu pot să stea alături de copii şi să se bucure împreună cu ei.

“Ne-am gîndit să amenajăm acest spaţiu deoarece în oraş nu există locuri în care copiii să poată să stea pe perioade scurte de timp fără părinţi, atunci cînd aceştia trebuie să plece de acasă şi nu au cu cine să-i lase”, spune profesoara Gabriela Munteanu.

“Casa Clovnului” este un fel de “grădiniţă pe termen scurt”, soluţia ideală şi la preţuri de criză, nu doar pentru cazurile în care părinţii au treburi urgente, ci şi pentru joacă şi distracţie. După cum se ştie, Focşaniul duce lipsă de asemenea spaţii, lipsă care se simte mai acut pe perioada iernii, din cauza vremii neprietenoase de afară.

Locul de joacă se află situat pe strada Panduri nr. 19, lângă clădirea Quatro. Mai multe informaţii se pot obţine la numerele de telefon 0765.768.644 şi 0766.682.653, precum şi la floringabi_munteanu@yahoo.com sau pe www.casaclovnului.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.