Cărţi de identitate eliberate rapid pentru Referendum

Buletinele de vot se impart maine pe localitati

Pregatirile pentru referendumul din 29 iulie au intrat in linie dreapta. Buletinele de vot vor fi distribuite maine in toate localitatile judetului. Actiunea va incepe de dimineata de la ora 7,00, sub atenta supraveghere a jandarmilor, dupa cum a anuntat prefectul Octavian Vieru. Cat priveste siguranta sectiilor de vot, reprezentantii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta vor incheia astazi verificarile. “ Astazi terminam de verificat toate cele 35 de sectii de votare. Pana acum nu am constatat probleme deosebite, ci doar mici deficiente care au fost remediate de administratorii imobilelor”, a anuntat Flaviu Chiscop, seful ISU. Politistii si jandarmii si-au impartit paza sectiilor de vot, jandarmii avand in plus in grija paza atenta a celor 19 centre de depozitare a buletinelor de vot.

Microfiltre ale Politiei Rutiere la referendum

Politistii vor impanzi judetul, duminica, in ziua referendumului, pentru a preintampina turismul electoral. Comisarul sef, Victor Norocea, adjunctul sefului IPJ a anuntat ca in judet vor fi instituite 10 microfiltre ale Politiei Rutiere pe principalele artrere de intrare / iesire din judet, dar si in interiorul judetului. “ Vrem sa eliminam turismul electoral. Pana cum nu avem semnale ca s-ar pregati asa ceva, dar vom face verificari toata ziua in trafic”, a anuntat comisarul sef Victor Norocea.

Cornel Negru s-a ales cu plangere penala din cauza unei sesizari la 112

Prefectura respinge acuzele democrat – liberalilor vranceni conform carora reprezentantii guvernului in teritoriu ar fi tinut sedinte in mod ilegal in sala in care erau depozitate buletinele de vot.

Prefectul Octavian Vieru a afirmat astazi ca sedinta tinuta ieri in sala nr. 11 din Prefectura, cea in care erau depozitate buletinele de vot, a fost o videoconferinta pe tema referendumului, iar in sala au fost prezenti doar membrii comisiei tehnice de pregatire a referendumului, care oricum aveau acces in sala cu buletinele de vot.

“ Buletinele au fost depozitate in spatele salii, erau delimitate de un rand de scaune si erau pazite de un jandarm”, a declarat prefectul. In sprijinul afirmatiilor prefectului a venit si reprezentantul Politiei.

“ S-a inregistrat apelul pe 112, cu operativitate politistii s-au deplasat si au verificat aspectele. S-a confirmat ca in sala a avut loc o sedinta, dar fara a fi incalcata legislatia. Cazul a fost inchis”, a spus comisarul sef Victor Norocea, adjunctul sefului Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea. Subprefectul a anuntat ca va fi facuta o plangere penala pe numele “ denuntatorului “.

“I se va face plangere penala celui care a facut denuntul la 112. Este domnul consilier judetean Cornel Negru ( n.r. PDL ), a anuntat subprefectul Cristi Misaila. Ieri, buletinele de vot au fost transportate si depozitate sub paza in sala mare de sedinte a Consiliului Local Focsani de unde vor fi distribuite pe localitati. (L.C.)

Carti de identitate eliberate rapid pentru Referendum

In ziua Referendumului Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor Vrancea va avea program de lucru cu publicul. Sambata angajatii Serviciului vor fi la munca intre orele 8.00- 16.00 iar in ziua alegerilor ghiseele se vor deschide la ora 7.00 si se vor inchide la ora 23.00. In prezent peste 8.000 de vrânceni sunt in ilegalitate deoarece nu sunt in regula cu cartile de identitate.(C.T.)

Investitie de 700 de mii de lei la Jaristea

O investitie de aproape 700 de mii de lei a fost inaugurata ieri in comuna Jaristea in prezenta presedintelui Consiliului Judetean si a localnicilor. Podul peste pârâul Vărsătura Mare este o investitie de aproape 700 de mii de lei si asigură accesul la peste o mie de locuinte. Investitia demarata in 2009 a fost realizata de catre o firma din Cotesti iar panglica inaugurală a podului peste pârâul Vărsătura Mare a fost tăiată de presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, si de primarul comunei Jaristea, Cătălin Toma. (Luminiţa COŞOREANU & Claudia TALAMBĂ)

Articol preluat de pe Radio DADA

2 Responses to Cărţi de identitate eliberate rapid pentru Referendum

  1. danb 27/07/2012 at 13:29

    Stire bomba ! Rusine mare !! Pe site-ul Realitatea s-a publicat un sondaj facut pe judete. La Vrancea conform acestui sondaj doar 47% se vor pronunta pentru demitere, vot DA, si 53% impotriva, vot NU. Daca sondajul este real si acestea vor fi rezultatele pai avem una dintre cele mai mari surprize ale acestui referendum. Sursa: http://www.econtext.ro/eveniment–2/politic/ziua-zero-vezi-care-va-fi-prezenta-la-vot-si-cati-vor-vota-da-sau-nu-in-fiecare-judet-iata-care-sunt-judetele-unde-vor-castiga-sustinatorii-presedintelui.html

    Răspunde
  2. sorin 28/07/2012 at 00:47

    Uite, stii ce m-am mai rusinat…: nu mai pot…De rusine nu mai ies din casa pana luni :))). Oricum, daca prind duminica vreun uslas pe la usa mea, cu vreo urna mobila eventual, promit in mod solemn ca ii dau un cap un gura si dau si dau personal tel. la 112 pentru tulburarea ordinii publice!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.