Carrefour deschide la finalul anului 2013 cel de-al 25-lea hipermarket din România, în zona de centru-nord a orașului Galați

Carrefour România anunţă lansarea viitoare a unui nou hipermarket, în incinta centrului comercial Shopping City Galați, dezvoltat de NEPI, pe bulevardul George Coșbuc nr. 251, Galați.

În cursul lunii iunie 2013, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.600 mp în cel mai nou centru comercial al orașului Galați, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul IV 2013.

Shopping City Galați va fi ridicat respectând exigențele dezvoltării durabile, pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi va include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, și un ,,shopping mall’’ de aproximativ 20.000 mp cu retaileri naționali și internaționali, precum și o zonă de divertisment şi un food court. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie peste 1.400 locuri de parcare gratuite, cu acces din bulevardele adiacente.

”Prin prezenţa hipermarket-ului Carrefour în Galați – retailerul alimentar preferat al românilor – dorim să venim mai aproape de clienţii noştri prin anticiparea dorințelor acestora, oferindu-le produse la prețuri imbatabile, pentru o calitate mai bună a vieții în fiecare zi. Centrul comercial Galați Shopping City, dezvoltat de NEPI în strânsă colaborare cu Carrefour România, va ajuta la dezvoltarea economică a zonei orașului Galați, prin crearea unui număr considerabil de locuri de muncă.

Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploieşti Shopping City.”, a declarat Anca Damour, directorul Carrefour Property România.

Despre Carrefour:

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 122 magazine (aproximativ 9.000 de angajați) dintre care: 24 de hipermarket-uri „Carrefour”, 69 de supermarket-uri „Market”, 28 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Despre NEPI:

New Europe Property Investments plc este o companie înființată pentru a investi în proprietăți comerciale, în principal în România, unde Grupul este activ încă de la înființarea sa, în 2007.

Grupul este în prezent listat pe piața principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange și la Bursa de Valori București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE