Care este numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, azi în Vrancea?

În județul Vrancea, în data de 25 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii 136/2020 privind carantina și izolarea, se află în carantină la domiciliu 207 persoane, 0 în izolare instituționalizată și 97 în izolare la domiciliu.

În spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 93 de pacienți, dintre care cinci la secția ATI, doi la Focșani, trei la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 1318, iar a persoanelor decedate la 95. Direcția de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până acum 15433 de teste, fiind depistate 2313 de persoane pozitive.
Reamintim faptul că a fost înființată o linie TelVerde – 0800800165, la care cetățenii vor putea sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară.

Prefectul Gheorghiță Berbece face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Vrancea, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații precum și evitarea deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.