Caravana națională “Apără copiii României, apără căsătoria dintre un bărbat şi o femeie” a trecut și prin Focșani

Luni, 27 august 2018 şi marţi, 28 august 2018, a ajuns în orașul Focşani Caravana naționalăApără copiii României, apără căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”. Obiectivul acestui circuit național este creșterea nivelului de conștientizare în rândul societății civile a importanței organizării referendumului pentru definirea termenului de “soţi” din Constituția României ca fiind ”un bărbat şi o femeie”.

Coaliţia pentru Familie si Platforma civică Împreună au susținut această iniţiativă civică ce a strâns trei milioane de semnături şi a fost avizată juridic de Curtea Constitutională. 80.000 de voluntari au fost implicați în acest demers civic fără precedent, calificat ca fiind cel mai mare din istoria recentă a României.

Tot în Vrancea există cea mai mare organizație de părinți din țară, având 26.000 de membri care, prin președintele lor, atrag atenția asupra importanței acestui demers din perspectiva ocrotirii copiilor în fața intruziunii ideologiei de gen.

Persoanele intervievate au arătat faptul că introducerea, în vara aceasta, a ideologiei de gen în manualele școlare nu corespunde valorilor îmbrățișate de poporul român.

În Vrancea, 75.000 de cetățeni cu drept de vot au susținut prin semnătură demersul de definire în Constituție a căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.