Butelie explodată pe strada Dornişoarei din municipiul Focşani

În data de 31.07.2010, în jurul orei 12.50, s-a produs o explozie, pe strada Dornişoarei din municipiul Focşani, la proprietatea numitului Neculai C.. La faţa locului s-au deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. În urma exploziei, a fost distrusă uşa de la bucătăria apartamentului şi s-a deteriorat aragazul.

Echipajul SMURD a acţionat pentru acordarea primului ajutor medical numiţilor Neculai C., 71 ani, care a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare şi superioare, şi Ioana C., 71 ani, care a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare. Pacienţii au refuzat transportul la Spitalul Judeţean „Sf. Pantelimon” Focşani. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Incendiu la o combină agricolă

În data de 30.07.2010, în jurul orei 18.45, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, anunţa producerea unui incendiu în satul Maluri din comuna Vulturu, izbucnit la o combină agricolă proprietatea numitului Grigore B..

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. În urma incendiului a ars combina în proporţie de 50%, compartimentul motor, instalaţia electrică, cabina şi 2 cauciucuri faţă. Cel mai probabil, din primele cercetări efectuate, incendiul a fost provocat de scântei mecanice.

Muniţii neexplodate în satul Şerbeşti din comuna Vidra

În data de 30.07.2010, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost anunţat, prin intermediul numărului unic 112, că pe raza satului Şerbeşti din comuna Vidra s-au descoperit muniţii neexplodate.

Specialiştii pirotehnişti din cadrul I.S.U. Vrancea s-au deplasat la faţa locului şi au identificat un proiectil exploziv de calibrul 76 mm. Muniţia a fost descoperită de numitul Valentin G. în timpul ce desfăşura lucrări agricole în grădina proprie. Muniţia neexplodată a fost ridicată şi transportată în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat în vederea distrugerii.

Informatii primite de la Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.