Bolile grave au lăsat 7 vrînceni fără permise auto

Şapte vrânceni şi-au pierdut calitatea de conducător auto după ce au fost diagnosticaţi cu diverse boli ce reduc considerabil capacitatea de a şofa, de la începutul anului şi până în prezent.

“În cursul anului 2011 au fost retrase şapte permise de conducere pentru următoarele afecţiuni medicale incompatibile cu calitatea de conducător auto: demenţă, Alzheimer, schizofrenie paranoidă, stenoză aortică, tulburare afectivă bipolară, angiopatie retiniană, tetrapareză spastică, miopie fortissimă”, se arată într-un răspuns al IPJ Vrancea, solicitat de Vrancea Media.

Cei care au anunţat Poliţia despre situaţia medicală a şoferilor sunt chiar medicii care le-au stabilit diagnosticele. “Potrivit Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 1162/31.08.2010, medicii de familie şi organele medicale de specialitate au atribuţii de informare a organelor de poliţie în cazul diagnosticării posesorilor de permise de conducere cu afecţiuni medicale incompatibile cu calitatea de conducător auto”, se arată în răspunsul IPJ. (Ana-Maria BOICU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.