BluesCore, la Intim, în Focșani, pe 16 noiembrie

HANNO HOFER-voc/gh, RAUL KUSAK-Hammond Organ, LIVIU POP-drums

Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in
Statele Unite, Liviu Pop.

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte care propune o incursiune muzicala in cele mai importante perioade si locuri din SUA, in care s-a nascut si a evoluat Blues-ul.

Experienta cumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Rafinamentul si eleganta acestui Trio vin de la HANNO HOFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Naturaletea interpretarii pe care o da cantecelor, face ca acest muzician sa fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului acestui Trio vine din sunetul inconfundabil al Orgii Hammond, un instrument total aparte.

Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si unicul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest Trio sa fie unic!

HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE