BLITZ: ”Bătaie de joc pe bani publici. Mașina Primăriei, cu motorul pornit timp de zeci de minute”

FOTO: V. D. Un cititor Vrancea Media ne-a trimis fotografia de mai sus cu următorul comentariu:

Am fost astăzi (n. r. – ieri, 16 august) la Primăria Focșani pentru a plăti mai multe taxe și am rămas neplăcut surprins de faptul că timp de mai bine de 30 de minute cât am stat în zonă, mașina din imagine era cu motorul pornit și cu luminile aprinse, în parcarea Primăriei. Eu muncesc din greu să plătesc taxe foarte mari la Primărie și cei de acolo risipesc banul public așa cum au chef. Mai mult, când am făcut fotografia, unul dintre șoferii Primăriei a devenit agresiv. Nu cred că este normal ceea ce se întâmplă. Personal, nu vreau ca autoritățile să-și bată joc de banul public, adică de banul meu”.

PS: Mașina din imagine este a Primăriei Focșani, fiind folosită uneori și de primarul Cristi Misăilă. Motivul pentru care a stat zeci de minute cu motorul pornit (poluare excesivă și consum inutil de carburant) nu ne este cunoscut. Știm doar că Misăilă se vaită mereu că banul public este limitat. Păi nu iei măsuri, primare? (Leo M.)

One Response to BLITZ: ”Bătaie de joc pe bani publici. Mașina Primăriei, cu motorul pornit timp de zeci de minute”

  1. CITITOR 17/08/2017 at 23:30

    PAI ASA E NORMAL A NORMAL E SA LASE STADIONUL 23 AUGUST CU CLOSETELE PLINE DE RAHAT CIND IN FOCSANI AU VENIT 10 JUDETE SA REPREZINTE MEMORIALUL ION VIOREL DE LE ERAU SCIRBA SA MEARGA LA ACELE CUSETE ALBASTRE IN PLASTIC ASA ORAS ASA CONDUCATORI LAS INTREBA IN ULTIMA DEPLASARE IN STRAINATATE TOVARASE Misăilă ASA AI VAZUT CA ORASUL CARE IL GESTIONEZI IN ACEST MANDAT DUMNEATA SI TOVARASUL VICE PRIMAR IORGA CA VOI ATI PUS LA CALE SA SE FACA TEREN LA MINDRESTI SA VA FIE RUSINE SI MAI NOU TOVARASE IORGA MAI MERGI PE LA ROMI POATE O SA VA MAI VOTEZE URMATORUL MANDAT CA NOI NU, SA UNPLUT PAHARUL AVETI SALARII DE VA DOARE CAPUL SI STATI CU SPATELE LA NOI SA VA FIE RUSINE .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE