Biliești, o comună în plin proces de modernizare. Toate străzile vor fi asfaltate în curând

În comuna Biliești se lucrează intens pentru asfaltarea tuturor străzilor din localitate. Autoritățile vor să profite la maximum de vremea bună de toamnă și să asfalteze toate drumurile locale. ”Avem în derulare proiectul privind asfaltarea a 10 kilometri de străzi comunale. Până acum, am finalizat atât stratul de rezistență cât și stratul de uzură pe străzile Legumicultorului, Chiticărești, Eternității, Stejarului și fundăturile adiacente. De asemenea, am turnat primul strat de asfalt pe străzile Tâmplarului, Salcâmului, Ovideniei, Liniștii, Avântului, Florilor, Poieniței, Piersicului, Nucului, Colacului cu fundăturile adiacente. În următoarele săptămâni vom turna și stratul de uzură pe aceste străzi. Totodată, continuăm asfaltarea cu străzile Morii, Siret, Potcoavei, Trandafirilor, Țarna Veche și sperăm ca în 2-3 săptămâni să finalizăm lucrările.”, susține primarul comunei Biliești, liberalul Vasile Chirilă.

În Biliești nu se lucrează, însă, doar la asfaltarea străzilor. Un obiectiv important, pe care administrația liberală a comunei și-l dorea de mult, este reabilitarea căminului cultural. Proiectul de reabilitare a primit finanțare de la Compania Națională de Investiții. ”Lucrăm acum la reabilitarea Căminului Cultural, suntem la 40% din execuție. De asemenea, cu fonduri proprii, izolăm termic imobilul unde funcționează Școala Gimnazială Biliești”, a mai precizat edilul liberal.
Primăria Biliești a reușit, în ultima perioadă, două achiziții importante cu ajutorul unor proiecte europene, derulate prin Grupul de Acțiune Locală ”Siretul Verde”. Este vorba de un tractor cu echipamentele aferente, foarte utile pentru lucrările din comună, și de o scenă cu aparatura necesară pentru evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.